Rockbros sac de biciclete / transport biciclete 010-4BK

54,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Rockbros sac de biciclete / transport biciclete 010-4BK

Asigurați un confort maxim atunci când mergeți cu bicicleta. Acest lucru este ajutat de suportul practic Rockbros 010-4BK, pe care îl puteți monta cu ușurință pe cadrul bicicletei dvs. Produsul combină caracteristicile unei genți mici și ale unui suport pentru telefon, fiind un accesoriu perfect pentru fiecare ciclist. Caracteristicile produsului includ o construcție impermeabilă, o fereastră transparentă pentru ecranul smartphone-ului și o deschidere specială pentru cablul căștilor.

2 w 1

Rockbros 010-4BK se distinge prin capacitatea sa de un litru, astfel încât puteți depozita cu ușurință obiecte precum chei, lacăt, lanternă sau briceag, de exemplu. Mai mult, produsul acționează ca un suport pentru telefon și vă va permite să navigați confortabil în timp ce conduceți sau să ascultați muzică. Fereastra transparentă a ecranului este sensibilă la atingere și garantează un răspuns rapid din partea dispozitivului, în timp ce parasolarul asigură o bună vizibilitate în condiții de lumină puternică.

Design bine gândit

Instalarea suportului este banală și nu vă va lua mult timp. Acesta se montează cu ajutorul a trei curele Velcro, care asigură o poziție stabilă și împiedică deplasarea produsului. Avantajul său este, de asemenea, compatibilitatea largă – produsul se potrivește pentru smartphone-uri de până la 6,5″.

Specificații:

Producător Rockbros
Model 010-4BK
Dimensiuni 19.5 x 11 x 11cm
Material Poliester + TPU
Capacitate geantă 1 L
Greutate 125 g
Compatibilitate Telefoane inteligente cu diagonala de până la 6,5″.

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}