Rockbros S106BK-S mănuși de bicicletă cu degete deschise Mărimea: S (negru)

37,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Mănuși de ciclism cu degete deschise Rockbros S106BK-S Mărime: S (negru).

Ia-ți niște mănuși de ciclism practice și uită de amprente. Mănușile Rockbros S106BK-S au fost create din material elastic și respirabil și oferă un confort de neegalat. Sunt dotate cu pernuțe speciale de absorbție a șocurilor și se disting prin suprafața lor antiderapantă. De asemenea, sunt foarte ușoare, dar durabile.

Concepute pentru confortul dumneavoastră

Pentru acest produs a fost folosit un material de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o respirabilitate optimă. Ca urmare, mănușile rămân uscate pentru o perioadă lungă de timp și sunt ideale și pentru a vă șterge transpirația de pe frunte. Mai mult, tampoanele speciale absorb eficient șocurile, iar suprafața antiderapantă garantează o prindere sigură.

Ușoare și robuste

Materialele folosite pentru fabricarea mănușilor sunt foarte rezistente și flexibile. Acest lucru face ca produsul să fie rezistent la deteriorări – nu vă faceți griji că se uzează rapid. Mănușile S106BK sunt, de asemenea, foarte ușoare, ceea ce se traduce printr-un confort și mai mare. Fiecare mănușă cântărește doar aproximativ 12 g!

Specificații:

Producător Rockbros
Model S106BK-S
Culoare Negru
Material Nylon, bumbac, piele sintetică
Dimensiune S

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>