Rockbros mănuși de ciclism fără degete S202BKL (negru)

31,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Rockbros mănuși de ciclism fără degete S202BKL (negru)

Mănușile de ciclism Rockbros sunt perfecte pentru călătoriile de vară sau de primăvară cu bicicleta. Sunt foarte ușoare și respirabile – pentru producerea lor a fost folosit un material de înaltă calitate cu proprietăți termoactive excelente. Datorită lor vă veți asigura un confort mai mare în timpul mersului și veți evita apariția calusurilor dureroase. Suprafața antiderapantă asigură o prindere sigură, în timp ce designul cu pânză de păianjen adaugă o notă originală și elegantă.

Flexibile și durabile

Pentru confecționarea mănușilor se folosește nailon de înaltă calitate, ceea ce le conferă o elasticitate, flexibilitate și durabilitate excepționale. Nu vă temeți să le deteriorați rapid! În plus, datorită suprafeței antiderapante, puteți prinde ghidonul mai sigur și vă puteți bucura de un confort mai mare în timpul mersului.

Multe utilizări

Aceste mănuși practice și durabile sunt perfecte pentru zilele călduroase. Sunt perfecte nu numai pentru ciclism, ci și, de exemplu, pentru pescuit, condus, alergare și alte sporturi în aer liber. Vă vor proteja mâinile de soare și vă vor oferi o senzație plăcută de răcoare. Mai mult, utilizarea materialelor respirabile garantează un confort sporit primăvara și vara.

Specificații:

Producător Rockbros
Model S202BKL
Culoare Negru
Material Nylon

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>