Rockbros LF7478-B1 Balaclava de ciclism / mască de față (negru)

51,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Rockbros LF7478-B1 Balaclava pentru biciclete (negru)

Asigurați-vă un confort termic complet în timpul mersului pe bicicletă! Balaclava Rockbros vă va proteja fața și capul de condițiile meteo nefavorabile. Produsul este flexibil, ceea ce îl face să se remarce prin dimensiunea sa universală, iar utilizarea materialelor de înaltă calitate face ca balaclava să fie respirabilă, precum și rezistentă la vânt și impermeabilă. Tăietura lungă protejează complet gâtul și gâtul, iar logo-ul reflectorizant va influența pozitiv vizibilitatea dvs. pe drum. Balaclava are mai multe detalii care vă vor spori și mai mult confortul.

Protecție confortabilă

Balaclava este fabricată din materiale robuste și include lycra, astfel încât puteți fi sigur că veți fi confortabil. Produsul se potrivește perfect în jurul capului și feței, astfel încât se va potrivi cu ușurință sub cască. Acoperișul pentru gură este prevăzut cu plasă respirabilă, astfel încât veți fi confortabil să respirați și să vorbiți fără a fi nevoit să vă expuneți fața. În plus, cagula este finisată cu o cusătură plată care nu va provoca iritații sau disconfort.

Specificații:

Producător Rockbros
Model LF7478-B1
Culoare Negru
Material Lycra + compozit
Funcție Impermeabil
Greutate ~115 g
Dimensiune Universal

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}