Rockbros KR03-BC suport pentru bidon (albastru-auriu)

31,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Rockbros KR03-BC suport pentru sticle

Mergeți des în excursii lungi cu bicicleta? Doriți să aveți sticla de apă mereu aproape de dumneavoastră? Datorită Rockbros acest lucru va fi posibil! Suportul pentru sticlă a fost creat cu gândul la confortul tău, de aceea este foarte ușor, astfel încât nu va crește încărcătura de pe bicicletă și vei avea mereu apa la îndemână.

Calitate excelentă

Suportul de bidon Rockbros a fost fabricat din plastic PC durabil, care este rezistent la temperaturi scăzute și ridicate. Acest lucru face ca gadgetul să fie durabil și greu de spart. În plus, veți putea să introduceți în el un bidon cu diametru mai mare. Rockbros a fost realizat cu cea mai mare grijă, astfel încât gadgetul este perfect rotund și subțire. În plus, este foarte ușor, ceea ce va face ca acesta să nu pună o greutate suplimentară pe bicicleta ta.

Inclus

  • Suport pentru sticlă
  • Șuruburi de montare x 2

Specificații:

Producător Rockbros
Model KR03-BC
Material PC
Dimensiuni 15 × 8 cm
Greutate 33 g
Culoare Albastru-auriu

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}