Rockbros husă impermeabilă pentru cască de bicicletă YPP017 (alb)

25 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Acoperă casca de bicicletă Rockbros YPP017 (alb)

Husa pentru cască de bicicletă Rockbros YPP017 își va dovedi utilitatea pe vreme ploioasă, protejându-vă capul de umezeală. Este confecționată din materiale hidrofobe, nu împiedică vizibilitatea, iar banda reflectorizantă suplimentară asigură siguranța în timpul mersului pe bicicletă.

Construcție bine gândită

Husa este confecționată dintr-o țesătură de înaltă densitate care respinge apa și previne îmbibarea. Este flexibilă, astfel încât se ajustează cu ușurință la cască. În plus, este ușor de pliat și de depozitat într-un rucsac sau într-o geantă de bicicletă.

Siguranță și confort

Produsul acoperă complet casca, fără a vă bloca vizibilitatea în timpul mersului pe bicicletă. Mai mult, o bandă reflectorizantă a fost plasată pe spate, astfel încât veți fi vizibil pentru ceilalți după lăsarea întunericului.

Specificații:

Producător Rockbros
Model YPP017
Culoare alb
Greutate aproximativ 18 g

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}