Robot de curățenie Viomi Alpha 3 cu stație de golire

2.177,00 lei

33 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Robot de curățenie Viomi Alpha 3

Gata cu aspiratul și curățarea plictisitoare a podelei – robotul de curățenie Viomi Alpha 3 se va ocupa de asta pentru dvs.! Cu o putere de aspirare de până la 2.800 Pa, acesta se descurcă perfect cu murdăria, iar bateria sa de lungă durată asigură o autonomie de până la 180 de minute. Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spălarea tampoanelor de mop ale produsului – stația inclusă cu rezervoare de apă curată și murdară se ocupă de asta. În plus, puteți controla robotul în mod convenabil prin intermediul aplicației Mi Home.

Performanță impresionantă

Robotul Viomi Alpha 3 se va ocupa de murdărie în cel mai scurt timp. Puterea sa de aspirare ajunge la 2.800 Pa – va îndepărta cu ușurință praful, firimiturile, părul și alte resturi. Mai mult, dispozitivul poate nu numai să aspire podeaua, ci și să o curețe cu mop umed. Datorită funcției de vibrație a plăcuței pentru mopuri, acesta elimină eficient chiar și petele extrem de încăpățânate. De asemenea, este posibilă personalizarea funcționării sale prin intermediul aplicației. Puteți alege între diferite moduri de curățare și niveluri de aspirare.

Durată lungă de funcționare

Viomi Alpha 3 este echipat cu o baterie de lungă durată, astfel încât poate funcționa continuu timp de până la 180 de minute. Acest lucru este suficient pentru a aspira temeinic o suprafață totală de până la 180 m2! Prin urmare, robotul este perfect atât pentru casele mai mici, cât și pentru cele mai mari. Și nu trebuie să vă amintiți să îl încărcați. Atunci când bateria este pe cale să se epuizeze, Alpha 3 se va îndrepta automat către stație și, odată reîncărcată, se va întoarce la lucru de unde a rămas.

Realizat pentru casa dvs.

Acest dispozitiv practic își va găsi cu ușurință locul în casa dvs. Este echipat cu un sistem laser avansat care îi permite să scaneze cu precizie încăperile, să le cartografieze și să planifice rutele optime de curățare. De asemenea, poate depăși cu ușurință obstacole de până la 2 cm înălțime – pragurile sau covoarele nu reprezintă o problemă pentru el. Robotul funcționează surprinzător de silențios, cu un nivel de zgomot de doar 72 dB. Nu vă faceți griji cu privire la zgomotul enervant!

Are grijă de curățenia propriului tampon de mop

Uitați de faptul că trebuie să spălați singur tampoanele de mop ale robotului. Stația de curățare inclusă o va face în locul tău! Cum funcționează? Când vă curăță podelele, Alpha 3 se va întoarce la un moment dat la stație de unul singur. Acolo, tamponul de mop va fi curățat temeinic. Robotul va continua apoi curățarea de unde a rămas. Stația este echipată cu 2 rezervoare de 4 litri – pentru apă curată și apă murdară. Acest lucru garantează că murdăria nu ajunge înapoi pe podea!

De asemenea, este fiabil și pe covoare

Aveți covoare în casă? Viomi Alpha 3 nu vă va dezamăgi așteptările! Îl detectează în timpul curățării și mărește automat puterea de aspirare pe acesta pentru a aspira temeinic firimiturile, praful, părul și alte murdării ascunse în fibrele sale. De asemenea, va ridica și tamponul pentru mopuri pentru a preveni umezirea acestuia. Există, de asemenea, o funcție de evitare a covoarelor în aplicație – porniți-o și robotul le va evita automat.

O mulțime de posibilități cu ajutorul aplicației

Conectați robotul dvs. la aplicația Mi Home și obțineți și mai multe posibilități. Acum puteți nu numai să controlați robotul de la distanță și să schimbați modurile de curățare, ci și, de exemplu, să creați programe de lucru pentru acesta și să indicați anumite încăperi care trebuie curățate. Nu doriți ca Alpha 3 să aibă acces într-o anumită zonă, cum ar fi camera unui copil? Nu trebuie decât să configurați un perete virtual sau o zonă interzisă! Verificați ce vă mai așteaptă.

Controlați robotul cu ajutorul vocii dvs.

Comoditatea nu se termină aici. Nu aveți telefonul la îndemână, nu vreți să vă ridicați din fotoliul confortabil și credeți că v-ar prinde bine să faceți puțină curățenie? Nu mai trebuie să te miști de pe scaun! Alpha 3 este compatibil cu asistenții inteligenți Google Assistant și Amazon Alexa. Acest lucru înseamnă că îl puteți controla cu ajutorul unor comenzi vocale simple. Cu doar câteva cuvinte, dispozitivul se va apuca de treabă!

Inclus

 • Robot de curățare
 • Recipient pentru praf
 • Filtru
 • Perie principală
 • Capacul periei principale
 • Tampon de curățare x2
 • Perie laterală x2
 • Stație de curățare
 • Rezervor de apă curată
 • Rezervor de apă murdară
 • Grilaj de scurgere
 • Cablu de alimentare
 • Instrument de curățare

Specificații

Producător Viomi
Model Alpha 3
Puterea de aspirare (max.) 2800 Pa
Capacitatea bateriei 5200 mAh
Timp de funcționare (în modul silențios) Până la 180 de minute
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Zona de curățare recomandată (în modul Silențios) ≤180 m2
Nivelul de zgomot ≤72 dB
Depășirea obstacolelor Până la 2 cm
Putere nominală 55 W
Tensiune de ieșire 14,4 V
Capacitatea rezervorului staționar de apă curată 4 l
Capacitatea rezervorului de apă murdară al stației 4 l
Aplicație Mi Home
Compatibil cu asistenții vocali Google Assistant, Amazon Alexa
Dimensiuni Ø350 x 95 mm
Greutate 3,2 kg

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>