Remax Watch8 Smartwatch negru

192 lei

29 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Remax Watch8 smartwatch (negru)

Ceasul inteligent este prevăzut cu un ecran Retina 2,5D pentru acces convenabil la funcții și setări. În plus, se remarcă prin durata lungă de funcționare și prin încărcarea wireless. Oferă mai multe moduri de sport și monitorizează ritmul cardiac și somnul. De asemenea, suportă Siri și Alipay și are un cip 8762DT, ceea ce se traduce printr-un dispozitiv performant.

Remax/WATCH8-Black/1

Îți permite să ai grijă de condiția ta fizică

Ceasul inteligent oferă mai multe moduri de sport, inclusiv alergare, fotbal, tenis, ciclism și baschet. Acesta numără numărul de calorii arse, pașii făcuți și distanța parcursă. În plus, Remax Watch8 este rezistent la apă, astfel încât îl puteți utiliza liber în timpul antrenamentelor intense sau în condiții meteo nefavorabile.

Remax/WATCH8-Black/2

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră

Remax Watch8 este asistentul dvs. personal care vă va facilita îngrijirea sănătății. Ceasul inteligent măsoară ritmul cardiac, saturația sângelui, tensiunea arterială și temperatura corpului. În plus, monitorizează somnul, înregistrând durata și calitatea acestuia – astfel încât să puteți elimina mai repede obiceiurile dăunătoare.

Remax/WATCH8-Black/6

O mulțime de funcții utile

Acesta nu este sfârșitul avantajelor Remax Watch8. Ceasul inteligent oferă funcții precum GPS, cronometru, calculator, exerciții de respirație și player de muzică. În plus, vă permite să faceți fotografii de la distanță, să verificați prognoza meteo și vă facilitează găsirea smartphone-ului dacă ați uitat unde l-ați pus. De asemenea, oferă acces la un calendar menstrual.

Remax/WATCH8-Black/7

Ușor de utilizat și cumpărături convenabile

Folosirea ceasului inteligent nu vă va crea probleme. Ceasul inteligent este echipat cu un ecran tactil Retina 2,5D care oferă acces convenabil la funcții și setări. De asemenea, puteți personaliza modelul cadranului și designul meniului în funcție de nevoile dvs. Mai mult, smartwatch-ul este compatibil cu asistentul vocal Siri – o simplă comandă vocală este tot ce este nevoie pentru a activa funcția selectată. În plus, Remax Watch8 funcționează cu Alipay pentru cumpărături online rapide și convenabile.

Remax/WATCH8-Black/8

Vorbiți liber la telefon și citiți notificările

Ceasul inteligent vă permite să efectuați și să primiți apeluri primite, precum și să verificați jurnalul de apeluri. Tot ce trebuie să faceți este să importați numerele de telefon selectate în ceas. Remax Watch8 vă permite, de asemenea, să citiți notificări din aplicații precum Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat etc. În acest fel, veți fi mereu în contact cu cei dragi.

Remax/WATCH8-Black/3

Producător Remax
Model Watch8
Culoare negru
Afișaj Retina, 2.5D
Cip 8762DT
Compatibilitate Alipay, Siri
Timp de încărcare 15 minute
Tensiune de încărcare 5V
Sisteme de operare Android, iOS
Aplicație RDFit
Bluetooth 5.0 / 3.0