Remax RM-850 Căști pentru jocuri (negru)

46,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Remax RM-850 Căști pentru jocuri (negru)

RM-850 este o cască de gaming care vă va oferi o experiență fenomenală în timpul oricărui joc. Acestea se remarcă prin sunetul spațios și bogat în detalii și prin designul extrem de ușor și ergonomic, care face ca utilizarea căștilor timp de ore întregi să se facă fără disconfort. Acest model este, de asemenea, echipat cu un microfon omnidirecțional și îmbunătățit cu iluminare de fundal RGB colorată, care conferă în continuare căștilor un aer de gaming. În plus, conectorul dublu (USB + mini-jack de 3,5 mm) asigură o compatibilitate largă.

Remax/RM-850-Black/1

Sunet surround fantastic

Căștile oferă un sunet surround care este bogat în detalii. Acestea utilizează drivere de 50 de milimetri și au un răspuns în frecvență de 20 Hz-20 kHz. Acest lucru înseamnă că procesează întreaga gamă de sunete audibile pentru urechea umană și oferă un bas solid, precum și medii și înalte clare. Cu Remax, veți auzi clar pașii adversarului care se apropie și îl veți surprinde primul!

Remax/RM-850-Black/2

Compatibilitate largă

RM-850 dispune de conectori dubli – USB și mini-jack de 3,5 mm, ceea ce înseamnă că le puteți conecta fără probleme la echipamentul ales de dvs. Mai mult, cu o impedanță de 32 ohmi, căștile vor funcționa bine cu majoritatea dispozitivelor audio, cum ar fi smartphone-urile, playerele MP3 și computerele.

Remax/RM-850-Black/3

Microfon omnidirecțional

Căștile dispun de un microfon omnidirecțional care captează perfect sunetul la 360°, reducând în același timp eficient zgomotul. Puteți comunica liber cu alți jucători și puteți determina cele mai bune tactici fără nicio interferență! În plus, veți găsi o telecomandă convenabilă pe cablu, care vă permite să gestionați volumul, precum și să activați sau dezactivați microfonul.

Remax/RM-850-Black/4

Confortabil și ușor

Remax RM-850 a fost creat cu gândul la confort, motiv pentru care sunt extrem de ușoare, iar cupele pentru urechi sunt fabricate din piele ecologică, prietenoasă cu corpul. Mai mult, spuma termoelastică din interior face ca earcups să se muleze pe forma urechilor tale, făcând căștile și mai confortabile. Cântați și ascultați muzică toată ziua fără să vă simțiți inconfortabil! Iar avantajele nu se termină aici! Căștile dispun de iluminare de fundal RGB colorată pentru a crea o atmosferă interesantă în spațiul tău de joc.

Remax/RM-850-Black/5

Producător Remax
Model RM-850
Traductoare 50 mm
Impedanță 32Ω
Răspuns în frecvență 20Hz-20kHz
Putere nominală 20MW
Sensibilitate 103 dB ± 3dB
Microfon Omnidirecțional
Reducerea zgomotului Microfon dublu – reducere fizică a zgomotului
Căști pentru urechi Piele sintetică
Telecomandă fără fir Control volum, setări microfon
Tip conector USB + mini-jack de 3,5 mm
Greutate 310 g