Remax căști sport fără fir cu bandă pentru gât RB-S9

42,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Remax căști sport fără fir cu bandă pentru gât RB-S9

Ascultați confortabil muzica preferată în timpul antrenamentelor! Căștile fără fir Remax RB-S9 dispun de drivere de 10 mm pentru a duce experiența muzicală la un nou nivel. Cea mai recentă tehnologie Bluetooth 5.3 este responsabilă pentru o conexiune instantanee și stabilă cu dispozitivul ales de dvs. Bateria reîncărcabilă încorporată permite 8 ore de redare a muzicii, iar designul ergonomic asigură un confort maxim în timpul utilizării.

Remax/RB-S9/1

Cufundați-vă în sunet

Melodiile tale preferate nu au sunat niciodată mai bine. Driverele compozite de 10 mm vă permit să auziți detalii pe care nu le-ați mai auzit până acum! Sunet clar și natural, bas puternic, înalte și medii plăcute și armonie perfectă a sunetului – toate acestea vă vor face să vă simțiți ca la concertul formației dvs. preferate.

Remax/RB-S9/2

Conexiune stabilă și rapidă cu dispozitivul dvs.

Nu vă mai faceți griji cu privire la interferențe, întârzieri și alte probleme de conectare! Tehnologia avansată Bluetooth 5.3 asigură o transmisie fiabilă, rapidă și stabilă până la 10 m. Împerecherea lor este extrem de ușoară.

Remax/RB-S9/3

Până la 8 ore de redare a muzicii

Uitați de limitări și bucurați-vă de muzică atât timp cât doriți! Căștile dispun de o baterie puternică de 110 mAh care asigură până la 8 ore de utilizare cu o singură încărcare. Încărcarea lor nu va dura mult timp – vor fi din nou gata de utilizare după aproximativ 1,5 ore. Un indicator luminos colorat vă va informa cu privire la starea de încărcare.

Remax/RB-S9/4

Având în vedere confortul

Aveți grijă de confortul dumneavoastră în timp ce ascultați muzică! Căștile Remax se potrivesc perfect și nu vă vor cădea din urechi – astfel încât le puteți utiliza fără probleme, chiar și în timpul exercițiilor fizice intense. Sunt fabricate din silicon de înaltă calitate, care nu vă irită pielea. În plus, au magneți încorporați care vă facilitează depozitarea căștilor.

Remax/RB-S9/5

Producător Remax
Model RB-S9
Culoare Negru
Versiunea Bluetooth 5.3
Raza de acțiune 10 m
Protocoale Bluetooth A2DP / AVRCP / HFP
Codecuri SBC
Traductoare 10 mm
Impedanță 32Ω
Răspuns în frecvență 20Hz-20kHz
Putere nominală 3mW
Capacitatea bateriei 110 mAh
Timp de funcționare aprox. 8 h
Timp de încărcare 1,5 h
Intrare DC 5V/500A
Greutate 26 g
Material Aliaj de aluminiu