Remax Cască sport fără fir pentru gât cu bandă ENC RB-S12

56,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Căști sport fără fir Remax Neckband ENC RB-S12

Căștile fără fir Remax Neckband RB-S12 sunt o soluție senzațională pentru iubitorii de activitate fizică. Driverele compozite de 10 mm sunt responsabile pentru calitatea excelentă a sunetului. Conexiunea Bluetooth 5.3 garantează o conexiune stabilă cu dispozitivul dvs. și au o autonomie de funcționare de până la 30 de ore. De asemenea, folosesc tehnologia inovatoare de anulare a zgomotului ambiental, ceea ce vă permite să vă cufundați și mai mult în muzică și să vorbiți liber la telefon. Datorită designului lor ușor și ergonomic, nici nu veți simți că le purtați!

Remax/RB-S12/1

Fiți uimit de calitatea sunetului

Află cât de bine pot suna piesele tale preferate! RB-S12 este echipat cu drivere compozite de 10 mm pentru o calitate excelentă a sunetului. Acestea vor face ca orice sunet să sune mai bine ca niciodată! Driverele oferă un bas puternic, precum și medii și înalte clare și clare, ceea ce face ca ascultarea muzicii să fie și mai plăcută.

Remax/RB-S12/2

Durată lungă de funcționare

Bateria încorporată de 200 mAh asigură până la 30 de ore de utilizare continuă cu o singură încărcare. Acest lucru este suficient pentru ca tu să te bucuri de muzica ta preferată chiar și în timpul celor mai lungi antrenamente. În plus, pot rezista 22 de zile în modul standby, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă. Căștile vor avea nevoie de doar 1,5 ore pentru a-și reînnoi energia.

Remax/RB-S12/3

Uitați de zgomotul deranjant

Căștile suportă tehnologia avansată de anulare a zgomotului (ENC), care elimină eficient zgomotul de fond. Astfel, puteți vorbi la telefon sau vă puteți asculta melodiile preferate chiar și în locuri zgomotoase, cum ar fi gările sau aeroporturile. Acum nu veți mai fi niciodată deranjat!

Remax/RB-S12/4

Cea mai recentă versiune Bluetooth

Uitați de problemele legate de lag! Bluetooth 5.3 este responsabil pentru o conexiune lină, stabilă și fiabilă cu dispozitivul ales de tine, cu un consum mai mic de energie. Acum puteți asculta ceea ce vă place fără întreruperi sau întârzieri!

Remax/RB-S12/5

Proiectat cu gândul la confort

Căștile sunt extrem de ușoare, iar designul lor ergonomic înseamnă că se potrivesc perfect în urechi pentru un confort de lungă durată. Cureaua din silicon vă permite să atârnați căștile confortabil în jurul gâtului și, de asemenea, nu irită pielea. În plus, designul magnetic vă permite să le depozitați cu ușurință.

Remax/RB-S12/6

Producător Remax
Model RB-S12
Nume ENC Căști sport fără fir pentru gât ENC
Culoare Negru
Material ABS + TPE
Versiunea Bluetooth 5.3
Interval de transmisie 10 m
Traductoare ф10 mm x2
Impedanță 16Ω±15%
SPL 108±3 dB
Putere nominală 3mW
Timp de funcționare 30 h
Timp de așteptare 22 zile
Timp de încărcare 1,5 h
Capacitatea bateriei 200 mAh