Răcitor de apă pentru PC DX240 V2 RGB 2x 120×120 (roz)

58,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Răcitor de apă pentru PC DX240 V2 RGB 2x 120×120 (roz)

Păstrați temperatura CPU a computerului dvs. la nivelul potrivit. Răcitorul de apă Darkflash DX240 V2 este echipat cu 2 ventilatoare Darkflash Infinity 8 pentru o disipare eficientă a căldurii. Este compatibil atât cu procesoarele Intel, cât și cu cele AMD, iar instalarea sa nu vă va crea probleme. De asemenea, produsul se remarcă prin designul său modern și elegant – oferă retroiluminare RGB colorată și suportă sincronizarea cu placa de bază.

Disiparea eficientă a căldurii

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la supraîncălzirea procesorului PC-ului dvs. DX240 V2 a fost creat cu materiale de cea mai bună calitate. Este echipat cu o bază mare din cupru pentru o disipare excelentă a căldurii. Demne de remarcat sunt și aripioarele ondulate, datorită cărora a fost posibilă creșterea zonei de eficiență a dispozitivului. Toate acestea se traduc printr-o răcire mai eficientă!

Ventilatoare puternice

Răcirea folosește 2 ventilatoare Darkflash Infinity 8, care au fost echipate cu 9 palete și se remarcă prin viteze de până la 1800 rpm. Datorită acestui fapt, ele pot menține în mod eficient temperatura procesorului la un nivel corespunzător. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru zgomotul enervant. Plăcuțele speciale anti-vibrații fac ca ventilatoarele să funcționeze surprinzător de silențios. Așa că puteți lucra sau vă puteți juca în liniște!

Instalare fără probleme

Nu pierdeți timpul cu asamblarea dificilă și complicată a componentelor computerului dvs. DX240 V2 este foarte ușor de instalat și este compatibil cu anumite modele de procesoare Intel și AMD. De asemenea, este posibilă sincronizarea produsului cu placa de bază. Posibilitățile sunt cu adevărat vaste!

Tuburi ranforsate

Darkflash combină cu succes estetica cu funcționalitatea. Sistemul de răcire DX240 V2 este echipat cu un tub dublu acoperit cu un material țesut robust. Acest lucru îl face mai sigur de utilizat – minimizând, printre altele, riscul de scurgeri. În plus, această soluție a dus la un efect de design foarte interesant!

Iluminare colorată a fundalului

Coolerul se remarcă, de asemenea, prin retroiluminarea colorată, care îi conferă un caracter de joc unic și care, în combinație cu designul inteligent al blocului de apă și cu paletele translucide ale ventilatorului, garantează efecte vizuale fantastice. Doriți ca configurația dvs. hardware să atragă atenția cu un stil și mai interesant? Folosiți sistemul de răcire cu apă DX240 V2 împreună cu alte componente cu RGB!

Conținutul setului

  • Răcitor de apă
  • Kit de instalare INTEL & AMD
  • Șuruburi de montaj
  • Pastă conductoare termică
  • Conector PWM
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător Darkflash
Model DX240 V2
Tip de răcire Apă
Culoare Roz
Număr de ventilatoare 2
Dimensiuni ventilator 120 x 120 x 25 mm
Dimensiunea ventilatorului 120 mm
Viteza ventilatorului 800-1800 RPM
Flux de aer Aprox. 51 CFM
Nivelul maxim de zgomot Aprox. 32 dBA
Dimensiunile radiatorului 274 x 120 x 27 mm
Dimensiuni ale blocului de apă 78,5 x 70 x 54 mm
Viteza de rotație Aproximativ 2700 RPM
Tensiune de alimentare 12 V
Curent nominal 0,35 A (max.)
Consumul de energie 4,20 W (max.)
Conector 3 pini
Iluminare de fundal ARGB
Compatibilitate Intel: LGA 115x / 1200 / 1700 / 20xx (v3);
AMD: AM4 / AM3(+) / AM2 (+) / FM2(+);

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>