Răcitor activ Darkflash Darkvoid pentru CPU (heatsink + ventilator 125×125)

62 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Darkflash Darkvoid cooler activ pentru CPU (radiator + ventilator)

Ventilatorul radiator Darkvoid atrage atenția prin designul său original și impresionează prin funcționarea sa eficientă. Este proiectat și construit cu componente care permit disiparea optimă a căldurii și mențin temperatura CPU la un nivel cât mai scăzut posibil. Cu o dimensiune atât de compactă, asigură un flux de aer de 62 CFM și generează un zgomot redus de numai 23,5 dBA, în timp ce ventilatorul san atinge o turație de 1800 RPM în timpul funcționării foarte intensive. Darkvoid este compatibil cu anumite modele Intel și AMD, în timp ce iluminarea colorată din spate atrage atenția și conferă produsului un caracter de gaming unic.

Bucurați-vă de o răcire hardware eficientă

Realizată din cupru, placa de bază poate intra în contact direct cu CPU, asigurând astfel o răcire mai bună prin disiparea căldurii direct de la CPU. Darkvoid este fabricat din aluminiu de înaltă calitate, care conduce perfect căldura. Radiatorul și ventilatorul sunt aliniate pentru rezultate optime – riscul de supraîncălzire a hardware-ului dvs. este minimizat!

Ușor de instalat

Designul ușor de utilizat face ca instalarea coolerului să fie extrem de ușoară. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio problemă! Produsul este compatibil cu anumite modele de procesoare Intel și AMD, oferindu-vă o gamă largă de aplicații. Printre acestea, evidențiem: LGA 775 / 115X / 1366 / 2011 (Core i3/i5) AMD: AM2/AM2+ / AM4 / AM3/AM3+.

Retroiluminare pentru jocuri

Darkflash dovedește că componentele de calculator pot fi nu numai funcționale, ci și elegante. Coolerul Darkvoid este echipat cu o bandă luminoasă LED colorată, care îl diferențiază de alte componente. Acesta va fi un decor excelent de unul singur sau, datorită cablului ARGB, poate deveni parte a unui kit deja funcțional.

Kitul include

  • Radiator
  • Ventilator
  • Pastă conductoare termică
  • 1 x clemă de fixare a ventilatorului
  • Șuruburi de montaj
  • Kit de montare Intel & AMD

Specificații:

Producător Darkflash
Model Darkvoid
Tip de răcire Activ
Număr de ventilatoare 1
Viteză 1800 RPM
Nivel maxim de zgomot 23,5 dBA
Flux de aer 62 CFM
Durata de viață 30000 h
Tipul de rulment Rulment hidraulic
Iluminare LED
Tensiune de alimentare 12 V
Compatibilitate Intel: LGA 775 / 115X / 1366 / 2011 (Core i3/i5) AMD: AM2/AM2+ / AM4 / AM3/AM3+.
Dimensiunea ventilatorului 125x125x25 mm
Dimensiuni 127x127x82 mm
Greutate 266 g
Conector 3 pini
Material radiator Aluminiu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>