Puluz suport de clip telefonic

45,00 lei

9 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Puluz suport de clip telefonic

Creșteți confortul atunci când înregistrați videoclipuri și faceți fotografii. Suportul pentru smartphone a fost realizat din aliaj de aluminiu durabil și cauciuc protector moale pentru a oferi stabilitatea necesară. Dispune de o montură de tip Cold Shoes și de un filet universal de 1/4 “, astfel încât îl puteți utiliza oricum doriți. În plus, clema de prindere este reglabilă de la 6,5-9 cm, ceea ce îl face compatibil pe scară largă.

Compatibilitate largă

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problemele de compatibilitate. Puteți regla clema de prindere într-un interval de 6,5-9 cm. Acest lucru înseamnă că o puteți adapta cu ușurință la lățimea smartphone-ului dvs.

Multe posibilități

Filetul universal de 1/4″ înseamnă că puteți atașa cu ușurință suportul la un trepied, la un stabilizator sau la un selfie stick. Există, de asemenea, un suport Cold Shoes, care vă va permite să montați accesorii practice, cum ar fi un sistem de iluminat suplimentar sau un microfon. Acum veți pregăti videoclipuri și fotografii și mai bune pentru conturile dvs. de socializare!

Specificații:

Producător Puluz
Model PU3205B
Culoare Negru
Greutate 64 g
Lățimea minimă 6,5 cm
Lățimea maximă 9 cm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}