Puluz PU8501B suport pentru telefon pe ghidon

23,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Puluz PU8501B suport pentru telefon pe ghidon

Suportul de telefon pentru ghidon Puluz PU8501B este o soluție convenabilă și funcțională, care permite ajustarea completă la 360 de grade a poziției telefonului dvs. Acest lucru vă permite să vă poziționați dispozitivul în orice unghi, în funcție de nevoile dvs. În plus, prezența curelelor de protecție din silicon asigură siguranța telefonului atașat, minimizând riscul de deteriorare.

02Puluz/PU8501B/7

Suport universal pentru diferite tipuri de vehicule

Suportul Puluz PU8501B este perfect pentru o varietate de vehicule care au un tub de ghidon cu lățimea cuprinsă între 20 și 30 mm. Indiferent dacă sunteți pe scuter, bicicletă sau motocicletă, acest suport va fi o modalitate sigură și robustă de a avea telefonul mereu la îndemână. Versatilitatea sa îl face alegerea perfectă pentru cei care apreciază mobilitatea și confortul atunci când călătoresc.

02Puluz/PU8501B/4

Set complet cu accesorii suplimentare

Setul include tot ce aveți nevoie pentru a monta suportul. Pe lângă suportul PU8501B propriu-zis, primiți o piesă de prindere, două șuruburi, o cheie Allen și trei benzi de țesătură alungite și o bandă pătrată. Acesta este un kit complet care vă permite să montați și să reglați cu ușurință mânerul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

02Puluz/PU8501B/2

Construcție robustă și lățime reglabilă

Mânerul Puluz PU8501B este fabricat dintr-un aliaj robust de aluminiu, garantând durabilitate și fiabilitate. Lățimea reglabilă a suportului extensibil permite montarea stabilă a unui telefon cu o lățime cuprinsă între 6,3 cm și 9,5 cm, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de dimensiuni de smartphone-uri. Este o soluție sigură și practică, care vă permite să vă bucurați de o utilizare sigură și confortabilă a telefonului dumneavoastră în timpul deplasării.

02Puluz/PU8501B/5

Setul include

  • Suport
  • Partea de prindere
  • Șurub x 2
  • Cheie hexagonală
  • Bandă de țesătură alungită x 3
  • Bandă de țesătură pătrată x 1
Marca Puluz
Model PU8501B
Culoare Negru
Lățimea mânerului de extragere de la 6,3 cm (2,5 inci) la 9,5 cm (3,7 inci)
Material Aliaj de aluminiu
Diametrul tubului potrivit pentru fixarea mânerului 20-30 mm