Puluz PKT3101B 25cm cort fără umbră + covor LED

188,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Cort fără umbră Puluz

Produsul Puluz este conceput pentru pasionații de fotografie, artiști, comercianți online, profesioniști și pentru realizarea de fotografii în scopuri de marketing. Acesta se va dovedi util atunci când se fac fotografii ale unor obiecte mici, de exemplu, bijuterii sau jucării. În plus, sunt incluse fundaluri colorate pe două fețe, pe care le puteți folosi atunci când faceți fotografii.

Design pliabil

Datorită designului său portabil și pliabil, puteți lua PKT3101B cu dvs. oriunde. Nici cortul nu va ocupa mult spațiu, așa că nici depozitarea lui nu va fi o problemă. Asamblarea este simplă și durează doar un moment, astfel încât îl puteți folosi aproape oriunde.

Uitați de editarea de fotografii care necesită mult timp

Blițul elimină problemele legate de umbre în timpul fotografierii, accentuează contururile obiectelor și reduce în mod semnificativ timpul consumat cu editarea fotografiilor. Ideal pentru fotografierea bijuteriilor, a produselor cosmetice, a machetelor de mașini, a gadgeturilor etc. Lampa este alimentată de la un port micro USB de la un PC sau de la un powerbank.

Funcționare simplă

Operarea modelului PKT3101B este extrem de simplă. Există 3 butoane pe marchiză pentru a porni/opri unitatea sau pentru a regla luminozitatea. Pentru a conecta cortina la alimentare, este suficient să o conectați la un PC, laptop, powerbank sau încărcător cu ajutorul unui cablu USB.

Design inteligent

Pereții interiori ai cortului sunt finisați cu un material care reflectă bine lumina de la lampa LED de deasupra. Datorită acestui fapt, lumina ajunge în fiecare parte a cortului îmbunătățind semnificativ calitatea fotografiilor, care par tridimensionale. Datorită orificiului situat pe peretele superior al cortului, puteți face fotografii și dintr-o perspectivă superioară.

Conținutul kitului:

  • Cort fără umbră
  • Lampă
  • Fundaluri x6 (față-verso)
  • Geantă

Specificații:

Producător Puluz
Model PKT3101B
Dimensiuni cort 25 x 25 x 25 x 25 cm
Temperatura de culoare 5500K
Număr de perle de LED-uri 96
Modelul de perle LED 2835
Luminozitatea perlelor LED 24-26lm
CRI Ra>95
Gama de atenuare 1% – 100%
Putere 1 – 10W
Tensiune 5V
Dimensiuni 200mm (diametru exterior)
Sursă de alimentare Interfață USB
Lungime cablu USB 2m
Culori de fundal negru/alb, gri/auriu, galben/portocaliu roșu/roz, albastru/violet, verde/maro

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>