Proiector Superfire M9-X, 440lm, USB

79,00 lei

229 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Proiector SuperFire M9-X – iluminare optimă

Puternica lanternă SuperFire M9-X este perfectă pentru o mare varietate de scenarii, datorită celor 5 moduri de iluminare. Cele 2 baterii puternice 18650 asigură o funcționare de lungă durată, iar luminozitatea de până la 440 de lumeni va ilumina perfect întunericul la distanțe de până la 390 m. Greutatea relativ redusă de 388 g și o serie de caracteristici practice de design garantează un confort excepțional în utilizare.


5 moduri de iluminare

Lanterna este potrivită pentru numeroase aplicații. Se poate aprinde în 5 moduri diferite – puternic, mediu, slab, cu efect stroboscopic și în modul SOS. Acest lucru o face ideală, de exemplu, în timpul unei operațiuni de salvare, ca lumină de camping, ca lumină de avertizare și multe altele. SuperFire oferă un produs indispensabil care poate oferi întotdeauna răspunsul perfect la nevoile dumneavoastră.


Lanternă indestructibilă

Dispozitivul este fabricat din materiale extrem de durabile. Este incredibil de rezistent la deteriorări și vă va încânta cu fiabilitatea sa. Nu mai trebuie să vă temeți de orice impact – chiar și o cădere de la o înălțime de 1 m nu reprezintă un pericol pentru M9-X!


Powerbank puternic

2 baterii puternice reîncărcabile prin USB asigură până la 150 de minute de funcționare a lanternei. Nivelul de încărcare al acestora este indicat de indicatorii de pe carcasa sa. Și asta nu este tot! Dispozitivul poate fi utilizat și ca powerbank universal. Nu mai trebuie să vă faceți griji că bateria telefonului dvs. nu va funcționa atunci când sunteți departe de casă, de exemplu, într-o excursie cu cortul. Dacă aveți M9-X cu dvs., îl puteți încărca rapid și în siguranță.


Design bine gândit

Ceea ce mai face ca lanterna SuperFire să iasă în evidență sunt câteva caracteristici practice de design. Suportul rabatabil din partea inferioară permite ca dispozitivul să fie așezat stabil pe orice suprafață. Acest lucru îl face ideal pentru o excursie de pescuit pe timp de noapte, de exemplu. Un cârlig special la capătul lanternei permite ca aceasta să fie agățată convenabil. Spațiul de depozitare suplimentar din mâner facilitează, printre altele, transportul cablurilor, al șurubelnițelor sau al altor accesorii mici.


Ușoară, robustă, puternică

Pentru fabricarea lanternei a fost folosit plastic ABS durabil, dar ușor. Datorită acestui fapt, dispozitivul nu cântărește prea mult, ceea ce, combinat cu dimensiunile sale relativ mici, permite transportarea confortabilă a acestuia. Un atu suplimentar al echipamentului este gradul de rezistență la apă IP31. Lampa albă din față și lămpile laterale, roșie și albă, asigură o iluminare optimă în aproape orice situație.

Inclus

  • Lanternă
  • Cablu USB

Specificații

Model M9-X
Sursă de lumină JINGRUI XK
Putere nominală 9,08
Timp de funcționare 150mins
Lumini 440
Rezistență la cădere (metri) 1
Dimensiune (mm) 200x94x140
Greutate (g) 388
Rezistența la apă IP31
Distanța maximă a fasciculului 390
Port de încărcare micro USB
Capacitatea bateriei (mAh) 1500
Material plastic ABS
Timp de încărcare 4H

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>