Proiector Superfire M9-E, 900lm, USB

107,00 lei

259 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Torță Superfire M9-E

Lanterna practică Superfire M9-E își va dovedi utilitatea în multe aplicații – nu numai ca sursă de lumină, ci și ca powerbank. Durata de funcționare de până la 289 de minute oferă posibilități aproape nelimitate, iar gradul de protecție IP31 permite utilizarea dispozitivului chiar și în condiții variate. Elementele suplimentare de design, cum ar fi un cârlig special sau un spațiu de depozitare ascuns în mâner pentru obiecte mici, facilitează și mai mult utilizarea acestui produs unic.

Lumină puternică – domeniu de funcționare larg

Dispozitivul este echipat cu un cip luminos de mare putere care îi permite să strălucească cu o luminozitate impresionantă de până la 900 lm. Lanterna surprinde, de asemenea, cu o rază de acțiune largă de până la 473 m. Acest lucru o face ideală pentru multe situații – într-o excursie cu cortul, în timpul unei drumeții nocturne sau chiar în timpul unei operațiuni de căutare. Indiferent de scenariu, aceasta vă va oferi o iluminare optimă.

Strălucește așa cum aveți nevoie

M9-E poate străluci în multe moduri diferite. Lampa frontală emite o lumină albă strălucitoare. Aceasta este ideală pentru utilizare, de exemplu, în timpul operațiunilor de salvare sau al expedițiilor după lăsarea întunericului. Unitatea are, de asemenea, o lampă laterală care poate ilumina în alb sau roșu. Acest lucru o va face utilă și ca lumină de avertizare, printre altele. Folosiți-o așa cum doriți!

Este, de asemenea, un powerbank practic

Lanterna este echipată cu baterii 18650 de înaltă performanță, datorită cărora poate funcționa timp de până la 289 de minute. Un indicator de pe partea inferioară a dispozitivului vă informează cu privire la starea acestora. Și asta nu este tot! Superfire M9-E are, de asemenea, un port de încărcare special, care permite ca lanterna să fie folosită ca powerbank. Astfel, vă puteți încărca cu ușurință telefonul în aproape orice situație – de exemplu, într-o excursie cu cortul sau la pescuit.

Ușoară, la îndemână, robustă

Fabricată din plastic ABS, această lanternă cântărește relativ puțin, 493 g. Astfel, o puteți lua confortabil cu dvs. oriunde trebuie să mergeți. În același timp, datorită utilizării unor materiale foarte întărite, este extrem de robustă – chiar dacă cade de la o înălțime de până la 1 m! Folosiți-l fără teamă – riscul de deteriorare este foarte scăzut.

Chiar mai comod de utilizat

La proiectarea dispozitivului, s-a avut grijă să se asigure, de asemenea, că este ușor de utilizat. Lanterna este echipată cu un cârlig care permite să fie atârnată oriunde, precum și cu o balama pe partea inferioară a lanternei, care permite plasarea fermă a acesteia pe o suprafață orizontală. În plus, în mânerul lanternei M9-E există un spațiu de depozitare inteligent ascuns pentru obiecte mici – pentru un cablu, o brichetă sau o șurubelniță mică, de exemplu.

Producător Superfire
Model M9-E
Sursă de lumină SST-40-N4
Raza de acțiune până la 473 m
Luminozitate până la 900 lm
Greutate 493 g
Dimensiuni 200x95x94x140 mm
Timp de funcționare până la 289 minute
Timp de încărcare aprox. 609 minute
Grad de protecție IP31
Rezistență la cădere până la 1 m
Material ABS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>