Proiector Superfire M17, 230lm, USB-C

64 lei

89 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Proiector Superfire M17

Proiectorul robust Superfire M17 asigură o iluminare stabilă în orice condiții. ABS-ul de înaltă calitate este rezistent la deteriorări mecanice, iar lanterna este rezistentă la apă IP43 și nu se teme de o cădere de la o înălțime de 1 m. M17 oferă 230 lm de lumină cu o rază de acțiune de 350 m, pe lângă faptul că oferă trei moduri de iluminare și o prindere confortabilă și stabilă. Durata sa de funcționare ajunge la 5 h.

Putere impresionantă

Superfire M17 este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să combine iluminarea intensă cu o construcție robustă. Lanterna este echipată cu un LED de înaltă calitate care oferă o lumină extrem de puternică și uniformă, cu o luminozitate de 230 lm și o rază de acțiune de până la 350 m. Prin urmare, dispozitivul își va dovedi utilitatea în timpul operațiunilor de căutare sau de salvare și va garanta o vizibilitate excelentă pe teren.

Pentru orice vreme

Ceea ce face ca Superfire M17 să iasă în evidență este, printre altele, durabilitatea sa extremă și rezistența la deteriorare. Dispozitivul este fabricat din plastic ABS de înaltă calitate, care este rezistent la zgârieturi, iar lanterna este, de asemenea, rezistentă la cădere de la o înălțime de un metru. Rezistent la apă conform standardului IP43, produsul este, de asemenea, rezistent la apă, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat într-o zi cețoasă și ploioasă.

3 moduri de funcționare

Luați parte la o operațiune de căutare? Sau doriți să transmiteți un semnal de avertizare? Proiectorul de căutare Superfire M17 oferă 3 moduri, astfel încât își va face treaba în multe situații diferite. Puteți utiliza modul slab sau puternic, precum și modul Strobe, în timpul căruia lumina strălucitoare clipește la o frecvență ridicată.

Bine conceput

Dispozitivul se distinge prin designul său ergonomic și oferă o prindere confortabilă, astfel încât nu vă obosește mâna nici măcar în timpul mai multor ore de utilizare. O sursă de energie puternică este, de asemenea, un avantaj – datorită capacității bateriei de 2400 mAh, lanterna asigură până la 5 h de funcționare. Portul USB-C încorporat permite reînnoirea convenabilă a energiei, iar un indicator luminos special vă va informa cu privire la starea de încărcare.

Inclusă

  • Lanternă de căutare Superfire M17 x1
  • Cablu de încărcare x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător Superfire
Model M17
Luminozitate 230 lm
Raza de acțiune 350 m
Tip diodă LED
Timp de funcționare 5 h
Timp de încărcare 3,5 h
Sursă de alimentare 2 baterii reîncărcabile litiu-ion de tip 18650
Capacitatea bateriei 2x 1200 mAh
Putere 5 W
Rezistent la apă IP43
Rezistență la cădere 1 m
Dimensiuni 208 x 120 x 177 mm
Greutate 325 g
Moduri de iluminare Slab, Puternic, Strobe

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}