Priză inteligentă MEROSS MSS210EU (HomeKit) (pachet de două)

91,00 lei

235 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

MEROSS MSS210HKKIT(EU) set de prize inteligente (HomeKit)

Prizele inteligente Meross vă permit să controlați de la distanță dispozitivele conectate la o anumită priză, să setați un temporizator sau să creați programe de pornire/oprire. Acestea funcționează cu asistenții vocali Alexa, Apple HomeKit, SmartThings, Google – controlați cu ajutorul comenzilor vocale! Utilizează Wi-Fi și are o serie de caracteristici de securitate, ceea ce face ca utilizarea lor să fie complet sigură. Creați-vă casa inteligentă împreună cu priza MSS210HKKIT. Veți găsi două prize în kit.

Comandă vocală

Cu ajutorul asistenților vocali, vă puteți controla dispozitivele fără a fi nevoie să puneți mâna pe telefon. Tot ce trebuie să faceți este să rostiți comanda potrivită pentru a porni sau opri dispozitivul în cauză. Meross MSS210HKKIT funcționează cu Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings.

Cronometru inteligent

Prizele Meross vă permit, de asemenea, să setați un temporizator prin intermediul aplicației, ceea ce înseamnă că puteți decide la ce ore doriți ca aparatele din casa dvs. să fie pornite sau oprite. Aceasta este o modalitate excelentă de a economisi energie electrică, prevenind consumul inutil de energie.

Telecomandă

Dacă ați uitat să stingeți luminile când plecați din casă sau, dimpotrivă, doriți să le lăsați aprinse pentru a descuraja potențialii hoți, puteți face acest lucru de la distanță prin intermediul aplicației. Acesta este un confort și o comoditate incredibilă pe care orice utilizator de prize Meross o va aprecia.

Utilizare sigură

Priza dispune de o serie de protecții împotriva supracurenților și supratensiunilor, precum și împotriva supraîncălzirii, astfel încât puteți utiliza accesoriul în siguranță.

Specificații:

Marca Meross
Model MSS210HKIT
Sarcina maximă 16.0A
Conexiune WiFi de 2,4 GHz
Dimensiuni 6,7 x 6,7 x 6,7 x 5,92 cm (fără fișe)
Aplicație Apple Home, Meross
Compatibilitate Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, SmartThings
Funcție de temporizare Da
Intrare 100-240 V~, 50/60 Hz
Ieșire 100-240 V~, 50/60 Hz
Număr de unități per set 2

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>