Priză inteligentă LDNIO Wi-Fi SEW1058, cu funcție de iluminare nocturnă (alb)

31,00 lei

70 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

LDNIO SEW1058 Priză inteligentă Wi-Fi cu funcție de iluminare nocturnă (alb)

Știți cât de multă energie consumă aparatele din locuința dumneavoastră? Cu priza inteligentă LDNIO, puteți sta cu ochii pe ea! Priza SEW1058 oferă conectivitate Bluetooth cu telefonul dvs. în banda WiFi de 2,4 GHz. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați o aplicație dedicată pentru a gestiona și monitoriza dispozitivele conectate la priză. În plus, priza este dotată cu o lumină LED, iar în construcția sa au fost folosite materiale de înaltă calitate.

Controlați consumul de energie al casei dvs.

Priza inteligentă oferă posibilitatea de asociere cu o aplicație dedicată Smart Life. Cu ajutorul acesteia, puteți verifica cu ușurință tensiunea, curentul și consumul de energie curentă al aparatelor conectate la priză. Mai mult, le puteți gestiona de la distanță din aplicație. Vă întoarceți de la serviciu în mijlocul unei zile toride? Porniți aerul condiționat de la distanță și bucurați-vă de răcoarea plăcută la intrarea în casă.

Lumină LED

Priza este echipată cu o lumină LED, pe care o puteți porni/opri în orice moment cu ajutorul butonului încorporat. Țineți-l apăsat mai mult timp pentru a regla luminozitatea luminii. Iluminarea blândă este ideală pentru dormitor, de exemplu, sau vă va ajuta să găsiți aparatele conectate în mijlocul nopții.

Design robust

LDNIO SEW1058 este fabricat din materiale de înaltă calitate. Utilizarea policarbonatului a dus la o protecție completă împotriva efectelor dăunătoare ale temperaturilor ridicate de până la 850 ℃, menținându-vă dispozitivele în siguranță. Mai mult, priza acceptă un nivel de tensiune de 100 – 240 V, astfel încât o puteți utiliza fără probleme în aproape orice țară în care veți întâlni diferite standarde de joasă tensiune.

Specificații:

Producător LDNIO
Model SEW1058
Putere de intrare 100-250V 50/60HZ 16A MAX.
Putere nominală 4000W-16A (Max) 250V~
Bandă WiFi 2,4 GHz

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}