Priză inteligentă LDNIO Wi-Fi SCW1050, EU/US (alb)

26,00 lei

183 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

LDNIO SCW1050 priză inteligentă Wi-Fi LDNIO SCW1050 (alb)

Dacă sunteți în căutarea unor soluții inteligente pentru casa dvs., priza LDNIO SCW1050 Wi-Fi este pentru dvs. Aceasta a fost echipată cu o serie de caracteristici pentru a fi ușor de utilizat. Printre acestea se numără o funcție Wi-Fi inteligentă sau o funcție de temporizare care va împiedica supraîncărcarea dispozitivelor dvs. Priza inteligentă LDNIO SCW1050 este soluția perfectă pentru casele moderne.

Priză multifuncțională pentru uz casnic

Priza LDNIO SCW1050 este un dispozitiv inteligent cu funcție Wi-Fi care vă va facilita controlul aparatelor dvs. de zi cu zi. Îi puteți conecta un senzor de temperatură, un ventilator, o mașină de spălat și multe altele. Nu vă veți supraîncărca niciodată telefonul, datorită funcției de temporizare. În plus, acesta are și o opțiune de memento care vă va spune întotdeauna să opriți un anumit aparat la momentul potrivit. În plus, este o priză universală, deoarece puteți conecta aparate cu prize din SUA, UE și Marea Britanie.

Utilizare sigură

Atunci când utilizați priza LDNIO SCW1050 Wi-Fi LDNIO, puteți fi siguri de siguranța dumneavoastră. Este fabricată din material PC de înaltă calitate, rezistent la foc. Este echipată cu un senzor care vă va reaminti atunci când temperatura din aparatele conectate este prea ridicată. În plus, veți găsi un dispozitiv special de siguranță care împiedică introducerea de obiecte în ea. Datorită acestuia, această priză vă protejează împotriva șocurilor electrice.

Specificații:

Producător LDNIO
Model SCW1050
Culoare Alb
Material PC
Număr de prize 1
Putere 2500 W
Caracteristici suplimentare Wi-Fi

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}