Priză inteligentă Dual WiFi Gosund SP211 3500W, Tuya

72,00 lei

752 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Priză inteligentă dublă cu funcție WiFi

Priza Gosund SP211 vă oferă posibilitatea de a conecta două dispozitive diferite la o sursă de alimentare și de a crea astfel o casă inteligentă. Are funcționalitate Wi-Fi, ceea ce o face compatibilă cu Alexa, Google Assistant și IFTTT.

Telecomandă

Priza inteligentă Gosund SP211 vă permite să controlați de la distanță dispozitivele care sunt conectate la ea. Puteți să le porniți și să le opriți de la distanță, precum și să programați momentul în care acestea ar trebui să se pornească sau să se oprească. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat să stingeți lumina când plecați din casă sau că ați oprit fierul de călcat. Orice aparat conectat la o priză Gosund poate fi controlat de la distanță cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei, sau cu ajutorul asistenților vocali Alexa și Google Assistant.

Capacitate de programare

Setarea unui temporizator pentru anumite ore vă permite să planificați la ce ore doriți ca un anumit aparat să fie pornit. Acest lucru vă permite să vă treziți cu luminile deja aprinse, dar înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să vă amintiți să vă opriți manual dispozitivele. Acest lucru nu numai că vă oferă comoditate, dar reduce și consumul de energie.

Creați-vă o casă inteligentă

Cu Gosund SP211, puteți să vă creați propria casă inteligentă și să vă bucurați de posibilitatea de a controla de la distanță dispozitivele, de a seta un temporizator și de a utiliza asistenții vocali Alexa, și Google Assistant. În aplicație putem urmări consumul actual de energie al dispozitivelor respective, de asemenea în grafice.

NOTĂ: Ștecherul nu are o gaură de împământare

Producător Gosund
Model SP211
Tensiune 100 – 240 V
Curent maxim 16 A
Putere maximă 3680 W
Temperatura de funcționare -20 ~ 45°C
Conectivitate WiFi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Aplicație TuyaSmart, Gosund
Compatibilitate Amazon, Google, IFTTT
Dimensiuni 10,5 x 10,5 x 10,5 x 9 cm
Indicarea stării LED
Cronometru Da
Măsurarea consumului de energie electrică Da