Priză de perete Tessan TS-321-DE

58,00 lei

30 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Priză de perete Tessan TS-321-DE

Priza de perete TESSAN TS-321-DE vă va permite să vă alimentați convenabil dispozitivele alese și să economisiți spațiu. Oferă 2 prize de curent alternativ și 2 porturi USB-A, astfel încât să puteți conecta până la 4 aparate în același timp la ea. De asemenea, se remarcă prin designul său ușor și la îndemână – astfel încât să o puteți lua cu ușurință cu dvs. la birou sau în vacanță, dacă aveți nevoie.

Tessan/TS-321-DE-white/2

Conectați până la 4 aparate în același timp

Nu mai trebuie să ocupați mai multe prize pentru a încărca sau alimenta mai multe dispozitive. Folosiți pur și simplu TS-321-DE, care este echipat cu 2 prize de curent alternativ și 2 porturi USB-A! De asemenea, se distinge prin puterea maximă de ieșire de până la 4.000 de wați, ceea ce înseamnă că puteți conecta fără probleme majoritatea aparatelor dvs. – de la smartphone-uri și laptopuri la mașini de cafea și cuptoare cu microunde. Acest lucru face ca produsul să fie perfect pentru birou, bucătărie, baie, dormitor și nu numai!

Tessan/TS-321-DE-white/3

Design compact

În ciuda unor capacități atât de mari, priza este foarte ușoară și manevrabilă. Cântărește doar 166 g și măsoară 10,6 x 5,2 x 5,9 cm. Prin urmare, nu ocupă prea mult spațiu și este ușor de transportat – o puteți introduce cu ușurință în rucsac, geantă sau valiză și o puteți lua cu dvs. la hotel, în dormitor sau la birou.

Tessan/TS-321-DE-white/4

Sofisticat în fiecare detaliu

TS-321-DE este proiectat astfel încât să puteți conecta o varietate de echipamente fără probleme. Nu trebuie să vă faceți griji că ștecherul unui aparat conectat va obstrucționa o altă priză și vă va împiedica să o folosiți. Produsul are, de asemenea, un mic indicator luminos încorporat care generează o lumină blândă cu luminozitate redusă – nu vă va deranja noaptea.

Tessan/TS-321-DE-white/7

Producător TESSAN
Model TS-321-DE
Culoare Alb
Porturi disponibile 2x USB-A, 2x priză AC
Putere 4000 W max.
Sarcină maximă 16 A
Dimensiuni 10,6 x 5,2 x 5,9 cm
Greutate 166 g