Priză de perete Avatto N-WOT10-EU-B TUYA WiFi TUYA (negru)

59,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Avatto N-WOT10-EU-B TUYA TUYA priză de perete inteligentă WiFi (negru)

Creați-vă o casă inteligentă în care să trăiți bine. Priza de perete inteligentă Avatto vă va permite să controlați de la distanță dispozitivele conectate la ea – de exemplu, cu aplicația TUYA / Smart Life sau cu un asistent vocal (Amazon Alexa, Google Assistant). Creați programe de lucru, utilizați temporizatoare și partajați controlul cu restul familiei! Produsul este, de asemenea, foarte ușor de instalat și compact.

Avatto/N-WOT10-EU-B/4

Telecomandă

Sunteți deja în drum spre serviciu și nu vă puteți aminti dacă ați oprit televizorul înainte de a pleca? Acum tot ce trebuie să faceți este să puneți mâna pe smartphone! Priza Avatto este compatibilă cu aplicația TUYA / Smart Life, permițându-vă să controlați de la distanță echipamentele conectate la ea. Astfel, puteți porni sau opri aparatele selectate în orice moment!

Avatto/N-WOT10-EU-B/6

Chiar mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Dacă doriți, partajați aparatele din aplicație cu alți membri ai familiei, astfel încât și aceștia să dobândească posibilitatea de a le controla de la distanță. De asemenea, puteți crea temporizatoare și programe de funcționare, precum și să conectați priza la alte dispozitive inteligente din locuința dvs. și să le automatizați funcționarea. Faceți ca lampa să se aprindă la ora 6:30 când vă treziți, iar televizorul și luminile din sufragerie să pornească atunci când intrați în casă, când vă întoarceți de la serviciu!

Avatto/N-WOT10-EU-B/3

Controlați cu ajutorul comenzilor vocale

Eliberați-vă mâinile și bucurați-vă de un control și mai convenabil al dispozitivelor dvs. Stați confortabil pe canapea, nu aveți smartphone-ul la îndemână și doriți să aprindeți lumina? Sau poate că tocmai gătiți ceva și trebuie să porniți rapid cuptorul cu microunde? Nicio problemă – priza este compatibilă cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa. Acum este nevoie doar de o simplă comandă pentru a porni sau opri aparatul ales!

Avatto/N-WOT10-EU-B/1

Design bine gândit

Pentru fabricarea prizei au fost folosite materiale de înaltă calitate (cum ar fi sticla securizată), ceea ce se traduce prin durabilitate. De asemenea, produsul este foarte ușor de instalat și de curățat. Mai mult, o puteți atașa direct la perete, astfel încât nu va ieși în evidență și va ocupa mai puțin spațiu. De asemenea, este disponibil un dispozitiv special de blocare pentru a securiza priza pentru copii.

Avatto/N-WOT10-EU-B/2

Producător Avatto
Model N-WOT10-EU-B
Culoare Negru
Tensiune de intrare 100-240 V, 50/60 Hz AC
Sarcină maximă 16 A 240 V AC
Putere maximă 3500 W
Legare la pământ Standard
Standard Wi-Fi 2,4 GHz Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Consumul de energie în timpul funcționării < 1,2 W
Consumul de energie în standby < 0,6 W
Durata de viață aprox. 100.000 de utilizări
Material Sticlă călită + PC
Dimensiuni 86 x 86 x 45 mm
Temperatura de funcționare De la -20°C la 70°C
Sisteme acceptate iOS, Android
Aplicație TUYA / Smart Life
Compatibilitate Amazon Alexa, Google Home