Prăjitor fără grăsimi Princess XL de 3,2 L

408,00 lei

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Prăjitor fără grăsimi Princess XL 3,2 L fără grăsimi

Mâncăruri delicioase și sănătoase fără niciun efort? Datorită propunerii Princess este posibil! Prăjitoarea fără grăsimi folosește aer cald și se remarcă prin capacitatea sa de 3,2 l, ceea ce o face ideală pentru familiile cu mai multe persoane. Suportă până la 7 programe, inclusiv prăjire și prăjire. Poate regla temperatura de la 80°C la 200°C și oferă o putere de până la 1.400 de wați. De asemenea, are un afișaj LED încorporat, un indicator luminos și un indicator al temperaturii corecte. Datorită designului său inteligent, utilizarea aparatului este simplă și sigură.

Princess/Digital-Aerofryer-XL/1

Mese variate și sănătoase

Prăjitorul fără grăsimi Princess folosește circulația aerului cald, astfel încât puteți pregăti ușor și rapid mese sănătoase care îi vor încânta chiar și pe cei mai pretențioși membri ai familiei. Aparatul se remarcă printr-o putere de 1.400 de wați și suportă până la 7 moduri de gătit, inclusiv funcțiile de prăjire și prăjire, oferindu-vă posibilitatea de a pregăti o varietate de feluri de mâncare, cum ar fi Chips, pui, pește și legume. Treziți-vă creativitatea, amestecați ingredientele și surprindeți-i pe ceilalți cu preparatele dumneavoastră!

Princess/Digital-Aerofryer-XL/2

Ușor de utilizat

Operarea aparatului de prăjit Princess nu vă va crea nicio problemă. Afișajul LED încorporat, indicatorul luminos, temporizatorul digital și indicatorul de temperatură corespunzător vă permit să monitorizați cu ușurință procesul de gătit. Aparatul este, de asemenea, echipat cu un termostat reglabil care vă permite să setați temperatura de la 80°C la 200°C. În plus, capacitatea friteuzei este de până la 3,2 litri, astfel încât puteți găti rapid mese pentru până la 5 persoane.

Princess/Digital-Aerofryer-XL/6

Sigur și comod de utilizat

S-a avut grijă să se asigure că este complet sigură utilizarea aparatului Princess. Prăjitorul se oprește automat după o anumită operațiune sau după o perioadă mai lungă de inactivitate. Este dotată cu un mâner care nu se încălzește pentru a elimina riscul de arsuri. Picioarele antiderapante asigură stabilitate, iar vasul detașabil permite o curățare convenabilă. În plus, suprafața aparatului este acoperită pentru a preveni lipirea alimentelor în timpul gătitului.

Princess/Digital-Aerofryer-XL/3

Inclus:

  • Prăjitor fără grăsimi
  • Suport pentru grătar
  • Manual de instrucțiuni
Producător Princess
Model 01.182021.01.001
Capacitate 3,2 l
Capacitate de prăjire 0,8 kg
Număr de programe 7
Funcția de prăjire Da
Funcția de coacere Da
Termostat reglabil Da
Temperatura 80 °C până la 200 °C
Ceas digital Da
Lungime cablu 1 m
Afișaj încorporat Da, LED
Indicator luminos Da
Afișarea temperaturii corespunzătoare Da
Putere 1400 W
Tensiune de intrare AC 230 V
Frecvența de intrare AC 50/60 Hz
Tip de fișă de alimentare Tip F (CEE 7/4)
Oprire automată a alimentării Da
Protecție împotriva supraîncălzirii Da
Material ABS
Greutate 4,26 kg