Prăjitor fără grăsimi cu funcție grill 2în1 5.5L 1500W LEACCO AF015

Prețul inițial a fost: 441,00 lei.Prețul curent este: 289,00 lei.

În stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Prăjitor cu aer comprimat BBQ 2 IN 1 LEACCO AF015

Prăjitorul cu aer comprimat Leacco AF015 este un aparat practic care vă permite să preparați mâncăruri gustoase într-un mod mai sănătos. Acesta folosește circulația aerului cald, permițându-vă să gătiți mâncăruri cu un minim de ulei. Vă permite să alegeți din 8 moduri de gătit diferite și oferă, de asemenea, o funcție Air Grill și Air Crisp. Este extrem de ușor de utilizat și, cu o capacitate de 5,5 litri, puteți pregăti cu ușurință mâncare pentru întreaga familie.

Leacco/AF015/1

Moduri multiple de gătit

Leacco AF015 oferă până la 8 moduri de gătit pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare. Prăjitorul cu aer comprimat vă va ajuta să preparați cartofi prăjiți crocanți și aurii, pui suculent cu o crustă rumenită și produse de patiserie pufoase. Posibilitățile dvs. culinare sunt aproape nelimitate! O funcție de uscare și reîncălzire vă stă, de asemenea, la dispoziție.

Leacco/AF015/2

Mâncare sănătoasă la îndemâna dvs.

Air Grill și Air Crisp sunt funcții practice care fac din friteuza cu aer un instrument indispensabil în bucătăria dvs. Funcția Air Grill vă va ajuta să pregătiți preparate delicioase la grătar fără a fi nevoie să ieșiți din casă. Aceasta vă permite să preparați fripturi suculente, legume la grătar sau gât de porc care vor fi la fel de gustoase ca și cele preparate pe un grătar tradițional. Iar funcția Air Crisp vă permite să obțineți o crocantă perfectă în mâncărurile dvs. preferate, fără a fi nevoie să folosiți mult ulei.

Leacco/AF015/6

Funcționare simplă și intuitivă

Operarea friteuzei cu aer nu a fost niciodată atât de simplă și intuitivă! Panoul tactil face ca utilizarea aparatului să fie o adevărată plăcere. Cu un singur clic, puteți regla temperatura, timpul de gătire sau puteți selecta modul preferat. În plus, capacitatea aparatului Air Fryer este de 5,5 l, ceea ce înseamnă că puteți pregăti cu ușurință mâncăruri gustoase pentru mai multe persoane în același timp!

Leacco/AF015/8

Inclus

  • friteuză cu aer
  • coș
  • Recipient pentru ulei (în interiorul friteuzei cu aer)
  • placă de grătar
  • placă de crocant
  • manual de instrucțiuni
Producător Leacco
Model AF015
Tensiune nominală 110-240V
Frecvența nominală 50/60 Hz
Putere nominală 1500 W
Capacitate 5.5 l
Temperatura 70°C-200°C
Dimensiuni 310 x 335 x 270 mm
Greutate 5,5 kg