Powerbank Vipfan Ultra-Thin F04 10000mAh, 2x USB (negru)

8,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Powerbank Vipfan Ultra-Thin F04 10000mAh, 2x USB (negru)

Echipează-te cu powerbank Vipfan F04 pentru a putea să îți încarci mereu dispozitivele. Acesta oferă o capacitate mare, astfel încât să puteți reîncărca de mai multe ori energia echipamentului ales. Interfața Mirco USB și USB-C asigură versatilitatea, în timp ce designul grijuliu face ca powerbank-ul să iasă în evidență din punct de vedere vizual.

Funcționalitatea în primul rând

Powerbank-ul dispune de o capacitate de 10.000 mAh, astfel încât să puteți încărca de mai multe ori dispozitivele alese. În plus, modelul F04 oferă porturi Micro USB și USB-C, garantând o compatibilitate hardware mai largă. Puteți reîncărca fără griji până la 2 dispozitive în același timp.

Design inteligent

Powerbank a fost proiectat având în vedere funcționalitatea și stilul unic. Designul său subțire și minimalist arată foarte bine, iar indicatorul LED încorporat vă oferă informații în timp real despre nivelul de energie.

Specificații:

Producător Vipfan
Model F04
Capacitate 10 000 mAh
Intrare Micro USB DC 5V/2A
Intrare USB-C DC 5V/2A
Intrare USB dublă DC 5V/2.1A
Culoare Negru
Dimensiuni 135 x 68 x 16 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>