Powerbank Baseus Bipow Pro 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 22.5W (violet)

203 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Powerbank Baseus Bipow Pro 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 22.5W (violet)

Încărcați-vă echipamentul rapid și în siguranță oriunde vă aflați ! Încercați Baseus Bipow Pro cu o capacitate de 20.000mAh și bucurați-vă de multă energie în acest dispozitiv compact. Designul powerbank-ului vă permite să îl aveți mereu cu dvs. – greutatea redusă și dimensiunile mici vă permit să împachetați dispozitivul în geantă sau în rucsac. Și asta nu este tot! Produsul este conform cu standardele internaționale de transport aerian, permițându-vă să îl luați cu dvs. aproape oriunde.

Design bine gândit

Designul compact și ușor al powerbank-ului vă permite să îl luați cu dvs. aproape oriunde. Dispozitivul este suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință în genți și rucsacuri. Carcasa are o textură plăcută și un finisaj elegant. Produsul este dotat cu un afișaj LED ușor de citit, care indică în timp real nivelul actual al bateriei.

Încărcare rapidă

Powerbank-ul acceptă mai multe protocoale de încărcare rapidă. Este compatibilă cu SCP, QC și AFC, printre altele. Powerbank-ul se încarcă la 22,5 W, asigurându-se că echipamentul tău va fi încărcat în cel mai scurt timp. Suportă încărcare rapidă PD de 20W pentru Apple 8-13, dar cum rămâne cu powerbank-ul în sine? Este nevoie de doar 6-7 ore pentru a o încărca complet la 18W.

Capacitate mare

Dispozitivul se remarcă prin capacitatea sa mare de 20000mAh, care vă va permite să vă alimentați echipamentul de mai multe ori. Vă puteți încărca iPhone 13 de 4 ori, iar Iphone 8 de până la 6,5 ori! Mate 40 poate fi încărcat de 3 ori, iar Iphone 12 de 5 ori. Baseus Bipow Pro, este alegerea perfectă pentru călătorii!

Conectați mai multe dispozitive simultan

Powerbank-ul este dotat cu mai multe prize, astfel încât să puteți conecta mai multe dispozitive în același timp la el. Produsul oferă 2 porturi de ieșire USB și 1 port de ieșire/intrare USB-C. Ce înseamnă acest lucru în practică? Cu powerbank-ul, puteți, de exemplu, să vă alimentați tableta și 2 smartphone-uri în același timp – nu mai trebuie să așteptați ca primul dispozitiv să fie încărcat înainte de a-l conecta pe următorul!

Utilizare sigură

Bateria de litiu-polimer de înaltă calitate garantează nu numai o încărcare rapidă, ci și sigură. Baseus oferă protecție împotriva supratensiunii, supracurentului, supraîncărcării și scurtcircuitului, printre altele. De asemenea, powerbank-ul este echipat cu senzori de temperatură NTC pentru a preveni supraîncălzirea.

Însoțitorul de călătorie de vis

Răsfățați-vă cu o sursă de energie fiabilă care vă poate însoți aproape oriunde. Baseus Powerbank este ușor și la îndemână – transportul acestuia nu vă va crea probleme. Puteți lua acest dispozitiv practic chiar și la bordul unui avion – îndeplinește toate cerințele necesare. Baseus vă oferă posibilitatea de a vă încărca convenabil echipamentul oriunde aveți nevoie.

Inclus

  • Powerbank
  • Cablu

Specificații:

Marca Baseus
Nume Powerbank Baseus Bipow Pro
Model PPBD040305
Culoare Violet
Capacitate 20000 mAh / 3.8V / 76Wh
Putere 22.5 W
Material ABS + PC
Tipul de baterie Baterie cu litiu polimeric
Greutate aprox. 340 g
Dimensiuni 126,7 × 75,4 × 32 mm
Capacitate nominală 12.000 mAh (5V-3A)
Eficiență energetică ≤ 75%
Intrare UBS-C 5V-3A; 9V-2A
Ieșire USB-C 5V-3A; 9V-2,22A; 12V-1,5A
Ieșire USB1/USB2 4,5V-5A (SCP); 5V-4,5A (SCP) 5V-3A; 9V-2A; 12V-1,5A
Putere totală de ieșire 5V-3A

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>