Powerbank Baseus Bipow Pro 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 22.5W (alb)

150,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Powerbank Baseus Bipow Pro 20000 mAh, 2xUSB, USB-C, 22.5W (alb)

Mică, dar puternică! Powerbank Bipow Pro are o baterie cu o capacitate impresionantă de 20000 mAh și o putere de 22,5W. Dispozitivul suportă tehnologia de încărcare rapidă și până la 3 dispozitive pot fi conectate simultan la el. Powerbank-ul este compatibil cu dispozitivele Apple și Android.

Capacitate de 20000 mAh

Cu o capacitate de 20000 mAh și o putere de 22,5W, puteți încărca fără griji dispozitivele alese în mod repetat cu powerbank-ul Bipow Pro! Cele 3 porturi vă permit să încărcați simultan 3 dispozitive selectate. Un singur clic pe butonul corespunzător vă permite să verificați procentul rămas al bateriei.

Încărcare rapidă

Powerbank-ul Baseus suportă tehnologia de încărcare rapidă și este compatibil, printre altele, cu telefoanele de la Huawei, Xiaomi și Samsung. Produsul este echipat cu un monitor digital care arată nivelul rămas al bateriei.

Practic

Dispozitivul este ușor și se potrivește ușor în mână, ceea ce îl face ușor de transportat sau, eventual, de transportat. Datorită conformității sale cu standardele internaționale de transport aerian, vă poate însoți chiar și în avion!

Calități estetice

La proiectarea Bipow Pro, s-a avut grijă nu numai de funcționalitate, ci și de aspectul plăcut! Dispozitivul are o textură plăcută care încântă. Un avantaj suplimentar este strălucirea. Powerbank-ul arată foarte elegant datorită simplității sale și a detaliilor vizuale, cum ar fi marginile galvanizate.

Siguranță operațională deplină

Senzorul de temperatură NTC monitorizează în permanență și ajustează automat valoarea temperaturii, ceea ce garantează o utilizare sigură. În plus, powerbank-ul Bipow Pro dispune de protecție împotriva supraîncărcării, supratensiunii electrice, undelor electromagnetice și scurtcircuitului. Certificările EMC, CE și RoHS dovedesc că produsul îndeplinește standardele de calitate și siguranță.

Ce este inclus:

  • Powerbank
  • Cablu de încărcare

Specificații:

Producător Baseus
Nume Powerbank Baseus Bipow Pro 20000 mAh, 2xUSB, USB-C, 22.5W
Culoare Alb
Capacitate 20000 mAh / 3,8 V / 76 Wh
Factor de conversie a energiei ≥75%
Intrare 5 V – 3 A ; 9 V – 2 A
Ieșire 5 V – 3 A ; 9 V – 2,22 A ; 12 V – 1,5 A
Ieșire USB1 / USB2 5 V – 3 A ; 9 V – 2 A ; 12 V – 1,5 A
Curent total de ieșire 5 V – 3 A
Material ABS + PC
Tip de baterie Litiu-polimer
Greutate aprox. 340 g
Dimensiuni 126,7 x 75,4 x 32 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>