Powerbank Baseus Bipow Pro 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 20W (violet)

206 lei

244 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Powerbank Baseus Bipow Pro, 10000mAh, 20W (violet)

Powerbank Bipow Pro are o baterie cu o capacitate de 10000mAh și o putere totală de 20W. Suportă tehnologia de încărcare rapidă și permite încărcarea simultană a până la 3 dispozitive. Multiplele niveluri de protecție protejează eficient echipamentele dvs. Dimensiunea sa compactă și greutatea redusă înseamnă că o puteți lua cu dvs. oriunde. Este inclus un cablu USB-USB-C.

Tehnologie de încărcare rapidă

Dispozitivul Baseus suportă încărcarea rapidă în standardele PD, QC 3.0 și AFC. Datorită acestei tehnologii, vă veți încărca iPhone 13, Samsung Galaxy S22+ sau Xiaomi 12 în cel mai scurt timp! Mai mult, cu powerbank-ul nu vă puteți alimenta doar smartphone-ul – vă puteți încărca fără probleme și căștile wireless sau tableta. În plus, cablul practic USB-C este inclus în pachetul de livrare.

Baterie puternică

Powerbank Bipow Pro este echipat cu o baterie puternică de 10.000 mAh, care vă permite să vă încărcați telefonul de mai multe ori! Reîncărcarea bateriei nu durează mult – după 3-4h, powerbank-ul va fi din nou gata de utilizare. O puteți alimenta cu ușurință cu un încărcător de rețea compatibil. În plus, veți găsi un ecran digital încorporat pe carcasă, care oferă informații în timp real despre nivelul de încărcare a bateriei în procente.

Încărcarea a 3 dispozitive în același timp

Împărtășiți powerbank-ul cu familia sau prietenii! Dispozitivul dispune de 3 porturi de intrare USB pe care le puteți utiliza simultan. Astfel, nu trebuie să așteptați până când ați încărcat un dispozitiv pentru a conecta un altul! Produsul dispune de o compatibilitate largă – funcționează cu majoritatea dispozitivelor alimentate prin USB-A/USB-C disponibile pe piață. În plus, permite încărcarea de urgență a laptopurilor cu o putere de până la 20 de wați.

Protecție pe mai multe niveluri

Nu vă temeți de zgârieturi sau deteriorări! Powerbank-ul a fost fabricat din materiale durabile, care sunt complet rezistente la uzură. A trecut o serie de teste de siguranță și oferă o protecție eficientă împotriva supraîncărcării, descărcării, supratensiunii, supraîncălzirii, supracurentului sau scurtcircuitelor. Dispune de un senzor de temperatură NTC inteligent care detectează temperatura sursei de alimentare și ajustează automat puterea. De asemenea, îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în avion, deoarece îndeplinește toate cerințele aviației.

Inclus

  • 1 x Baseus Powerbank Bipow Pro
  • 1 x cablu USB-A/USB-C

Specificații:

Model Baseus Bipow Pro Digital Display Fast Charge Power Bank 10000mAh 20W violet
Culoare Violet
Material ABS+PC
Baterie Litiu-polimer
Capacitate 10000 mAh
Capacitate nominală 5800 mAh
Factor de conversie a energiei ≥75%
Curent de intrare USB-C: 5V / 3A, 9V / 2A
Curent de ieșire USB-C: 5V / 3A, 9V / 2,22A, 12V / 1,5A;
USB1/USB2: 5A / 3A, 9V / 2A, 12V / 1,5A
Puterea totală de ieșire 5V / 3A
Dimensiuni 132 x 62 x 19,6 mm
Greutate 200 g
Cablu USB-A – USB-C
Lungime cablu 30 cm
Curent 3A

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>