Powerbank Baseus Bipow Pro 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 20W (albastru)

145,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Powerbank Baseus Bipow Pro, 10000 mAh, 2xUSB, USB-C, 20 W (albastru)

Powerbank Bipow Pro de la Baseus are o baterie de 10000 mAh și o putere de 20 W și suportă tehnologia de încărcare rapidă. Vă permite să încărcați până la 3 dispozitive simultan. Designul compact vă permite să luați powerbank-ul oriunde. Chiar și în avion! Produsul este compatibil cu dispozitivele Android și Apple.

Încărcare rapidă

Modul de încărcare rapidă permite ca nivelul bateriei să ajungă la 60% în doar 30 de minute! Powerbank-ul încarcă rapid telefoanele Apple (modelele 8-13), telefoanele și tabletele Huawei. Datorită faptului că powerbank-ul Bipow este echipat cu 3 porturi, nu trebuie să te limitezi și poți încărca până la 3 dispozitive în același timp!

Baterie încăpătoare

Capacitatea bateriei powerbank-ului Bipow Pro este de 10000 mAh. Puterea dispozitivului este de 20 de wați – astfel încât puteți încărca confortabil de mai multe ori dispozitivele alese. Pentru a verifica procentajul rămas al bateriei, este suficient să faceți clic pe butonul corespunzător de pe dispozitiv.

Ușor ca o pană

Datorită designului și greutății sale reduse, dispozitivul se potrivește ușor în mână și poate fi transportat cu ușurință. Powerbank vă poate însoți chiar și în călătoriile cu avionul, deoarece îndeplinește toate standardele internaționale de transport aerian.

Funcționalitate și aspect plăcut

Dispozitivul nu numai că încarcă eficient până la 3 dispozitive în același timp, dar arată și foarte bine! Produsul Baseus are un aspect senzațional, cu o textură plăcută la atingere. Strălucirea se adaugă, de asemenea, la valoarea estetică. Powerbank Bipow Pro este, de asemenea, la îndemână, așa că arată foarte elegant.

De dragul siguranței

Senzorul de temperatură NTC vă va asigura că puteți încărca fără griji dispozitivele alese. Dispozitivul monitorizează în mod constant și ajustează automat valoarea temperaturii, asigurând o utilizare sigură. În plus, powerbank-ul Bipow Pro are protecție împotriva supraîncărcării, supratensiunii electrice, undelor electromagnetice și scurtcircuitului. Certificările EMC, CE și RoHS dovedesc că produsul îndeplinește standardele de calitate și siguranță.

Inclus:

  • Powerbank
  • Cablu de încărcare

Specificații:

Producător Baseus
Nume Powerbank Baseus Bipow Pro, 10000 mAh, 2xUSB, USB-C, 20W
Culoare Albastru
Capacitate 10000 mAh / 3,7 V / 37 Wh
Capacitate nominală 5800 mAh (5 V – 3 A)
Factor de conversie a energiei ≥75%
Intrare 5 V – 3 A ; 9 V – 2 A
Ieșire 5 V – 3 A ; 9 V – 2,22 A ; 12 V – 1,5 A
Ieșire USB1 / USB2 5 V – 3 A ; 9 V – 2 A ; 12 V – 1,5 A
Curent total de ieșire 5 V – 3 A
Material PC + ABS
Greutate 200 g
Dimensiuni 132 x 62 x 19,6 mm

.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7f7}