Pompă de bicicletă Rockbros 42260001

20 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Pompă de bicicletă Rockbros 42260001

Asigurați-vă că roțile bicicletei dvs. sunt umflate corespunzător și aveți întotdeauna la îndemână o pompă de bicicletă Rockbros. Dispozitivul are dimensiuni compacte, cu o lungime minimă de 21 cm, astfel încât poate încăpea cu ușurință în geanta dvs. în timpul unei ture cu bicicleta. Presiunea pompei ajunge la 100 psi. Produsul este compatibil cu valvele Schrader (AV) și Presta (FV).

Dimensiuni mici, eficiență ridicată

Umflați rapid roțile de bicicletă cu presiuni care ajung până la 100 psi. Dimensiunea compactă a produsului permite un transport convenabil. Umflatorul Rockbros are o lungime minimă de 21 cm și o lungime maximă de 33,5 cm. Puteți regla cu ușurință lungimea pentru a face utilizarea dispozitivului cât mai confortabilă pentru dumneavoastră!

Compatibilitate

Produsul Rockbros poate fi utilizat cu valvele Schrader (AV) și Presta (FV). Dispozitivul de umflare este conceput pentru a fi utilizat cu AV. Dacă doriți să îl utilizați cu o valvă FV, pur și simplu montați duza.

Proiectare atentă

Designul pompei, care este fabricat din aluminiu, vă permite să depozitați comod și sigur duza. Structura reduce la minimum riscul ca mâinile să vă alunece de pe dispozitiv atunci când pompați roata. Utilizarea pompei Rockbros este ușoară și eficientă!

Specificații:

Producător Rockbros
Model 42260001
Tip Manual
Compatibilitate Valve Schrader (AV) și Presta (FV)
Presiunea aerului 100 psi
Material Aluminiu, aliaje de aluminiu
Manometru de presiune Nici unul
Lungime maximă Aprox. 33,5 cm
Lungime minimă Aprox. 21 cm
Greutate Aprox. 115 g
Culoare Negru, argintiu

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>