Plafonieră inteligentă BlitzWill BW-CLT1

250,00 lei

45 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Plafonieră inteligentă Blitzwill

Cu 2 moduri de funcționare, plafoniera de la Blitzwill este potrivită pentru orice ocazie. Funcția de control vocal și prin aplicație o face ușor de utilizat, iar designul minimalist înseamnă că dispozitivul se va potrivi în orice interior.

2w1

În funcție de situație, puteți alege modul de funcționare al dispozitivului. Atunci când este activat primul mod, BW-CLT1 va umple camera cu o lumină uniformă și caldă în timp ce vă relaxați. Și, cu o gamă de 16 milioane de culori, modul RGB este ideal pentru petreceri și întâlniri cu prietenii. De asemenea, puteți seta lampa astfel încât ambele moduri să fie activate în același timp.

Personalizați-o în funcție de nevoile dvs.

Dispozitivul de la Blitzwill are o funcție de reglare a temperaturii de culoare, astfel încât îl puteți adapta la nevoile dvs. Lumina este blândă și plăcută pentru ochi și nu provoacă disconfort. În plus, puteți alege dintre trei culori albe. Lumina caldă este ideală pentru lectură, în timp ce o culoare neutră vă va ajuta în activitățile de zi cu zi. Pe de altă parte, culoarea luminii de zi este utilă atunci când lucrați, de exemplu, în fața calculatorului.

Controlați-l cu ajutorul aplicației

Datorită aplicației, aveți acces la numeroase funcții și setări. Puteți porni/opri iluminarea, puteți seta luminozitatea sau culoarea și multe altele. Aplicația face mult mai ușoară utilizarea, nici măcar nu trebuie să vă ridicați de pe canapea sau să fiți acasă, este suficient un singur tap și ați terminat. BW-CLT1 este compatibil cu aplicația Blitzwill, Smart Life și Tuya.

Control vocal

Lampa de la Blitzwill dispune, de asemenea, de control vocal. Pentru a aprinde sau a stinge lampa, tot ce trebuie să faci este să emiți o comandă vocală. BW-CLT1 funcționează cu Amazon Echo și Google Home.

Și mai multe posibilități

BW-CLT1 are o serie de caracteristici practice, pentru și mai mult confort. Funcția de programare vă permite să setați un program personalizat, în funcție de care lumina se va aprinde și se va stinge la ora stabilită de dvs. În plus, aplicația vă permite să selectați iluminarea în funcție de situație, de exemplu, pe timp de noapte sau în timpul unei petreceri aniversare. Și asta nu este tot! Deoarece aplicația acționează ca o telecomandă, puteți combina toate luminile în grupuri și le puteți controla simultan. În plus, aplicația reține setările, astfel încât, data viitoare când utilizați dispozitivul, va fi activat modul anterior.

Design minimalist

Lampa de la Blitzwill se remarcă prin simplitate și manoperă solidă. Difuzorul acrilic dispersează lumina în mod uniform, iar designul sigilat previne pătrunderea insectelor. Acoperirea este rezistentă la deformare. În plus, clema pivotantă face ca montarea lămpii să fie foarte ușoară.

Specificații

Producător Blitzwill
Model BW-CLT1
Dimensiuni ɸ300 * H32MM
Tensiune de intrare AC100-240V 50-60Hz
Ieșire de lumină 2200lm
Temperatura de culoare 2700-6500K + RGB
Unghiul de împrăștiere a luminii 135°
Conexiune Wi-Fi 2.4GHz
Certificare CE/RoHS
Material PMMA + PC + AL
Umiditate de funcționare 0%-80%
Timp de funcționare >20000 ore
Putere 32W
Numărul de margele LED 78 buc. SMD2835 + 42 buc. SMD505050 RGB
CRI >80
Aplicații Blitzwill / Tuya / Smart Life
Compatibilitate Amazon Echo / Google Home
Temperatura de funcționare -20°C – + 40°C

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>