Placa de îndreptat părul Lisiproof LS-S001P

140 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Placa de îndreptat părul Lisiproof LS-S001P

Afișați o coafură frumoasă, indiferent unde vă aflați! Placa de îndreptat părul Lisiproof LS-S001P vă permite nu numai să vă îndreptați părul, ci și să îl ondulați fără teama de deteriorare. Cu o gamă largă de control al temperaturii, de la 130°C la 230°C, puteți ajusta cu ușurință setările pentru a se potrivi tipului dvs. de păr. Este dotat cu un încălzitor PTC, care garantează o încălzire rapidă. Manipularea aparatului de îndreptat nu va fi o bătaie de cap, iar designul compact îl face ușor de depozitat și transportat.

Lisiproof/LS-S001P/8

Temperatură reglabilă

Placa de îndreptat a fost proiectată ținând cont de diferite tipuri de păr. Vă permite să alegeți dintr-o gamă largă de setări de temperatură – 130°C, 150°C, 170°C, 190°C, 210°C și 230°C. Indiferent dacă aveți părul fin și fin, părul uscat și vopsit sau părul gros și creț, acum puteți regla cu precizie temperatura pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. În plus, valorile selectate vor fi afișate pe afișajul încorporat.

Lisiproof/LS-S001P/9

Încălzire rapidă

Nu mai pierdeți timp așteptând ca placa de îndreptat să fie gata de utilizare! LS-S001P utilizează un sistem de încălzire avansat PTC, care nu numai că asigură o încălzire rapidă și uniformă, dar vă protejează și părul. Datorită acestei soluții inovatoare, aparatul atinge temperatura optimă într-o perioadă scurtă de timp, permițându-vă să obțineți rapid un păr perfect neted și frumos coafat, fără riscul de supraîncălzire sau deteriorare. Și nu trebuie să vă faceți griji că uitați să opriți placa de îndreptat – aceasta se oprește automat după 60 de minute!

Lisiproof/LS-S001P/1

Stil și funcționalitate în același timp

Placa de îndreptat este combinația perfectă de stil și funcționalitate. Designul modern, metalic, face ca aparatul să arate extrem de elegant. Datorită designului său ușor și compact, îl puteți manevra confortabil în timp ce vă coafați fără să vă simțiți obosit în mâini. În plus, puteți să introduceți cu ușurință placa de îndreptat în geantă sau în valiză și să o luați cu dvs. în vacanță sau într-o călătorie de afaceri! Cablul pivotant de 2,4 m vă va oferi și mai multă libertate de mișcare atunci când vă coafați părul.

Lisiproof/LS-S001P/4

Producător Lisiproof
Model LS-S001P
Culoare Roz
Tensiune nominală 100~240V
Frecvența nominală 50~60 Hz
Putere 40 W
Temperatura de funcționare 130°C / 150°C / 170°C / 190°C / 210°C / 230°C
Oprire automată 60 de minute
Lungimea cablului de alimentare 2.4 m
Dimensiuni 275 x 32 mm
Greutate 378 g