PGYTECH set de 4 filtre ND-PL (8/16/32/64) pentru DJI Osmo Action 3

317,00 lei

9 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

PGYTECH set de 4 filtre ND-PL (8/16/32/64) pentru DJI Osmo Action 3

Creați filmări și mai interesante și fiți pregătit pentru condiții de iluminare variate. Proiectate cu gândul la camera DJI Osmo Action 3, filtrele ND-PL (8/16/32/64) de la PGYTECH vă vor ajuta să obțineți imagini foarte clare și culori vibrante și naturale. Accesoriile au fost create din sticlă optică SCHOTT de înaltă calitate și au fost acoperite cu un strat special pentru a le proteja împotriva apei, a grăsimii și a zgârieturilor.

Filtre profesionale ND-PL

Acum puteți obține cu ușurință rezultate uimitoare chiar și în condiții de iluminare dificile. Setul include 4 filtre ND-PL hibride – 8 (3 stopuri), 16 (4 stopuri), 32 (5 stopuri) și 64 (6 stopuri). Utilizându-le, veți evita reflexiile nedorite și veți obține culori frumoase și saturate. Accesoriile vă permit să reduceți viteza obturatorului și să preveniți supraexpunerea, astfel încât să vă bucurați de imagini vii și clare. De asemenea, este posibil să modificați efectul de polarizare – este suficient să rotiți filtrul.

Manoperă de calitate superioară

Pentru fabricarea filtrelor a fost folosită sticlă optică de cea mai bună calitate, care a fost șlefuită și lustruită de mai multe ori. Acest lucru are ca rezultat un indice de refracție scăzut și permite captarea culorilor naturale ale subiecților. Accesoriile au, de asemenea, un strat special care le face rezistente la apă, grăsime și zgârieturi. Acest lucru înseamnă că le puteți păstra cu ușurință în stare perfectă! În plus, ramele filtrelor au fost create dintr-un aliaj de aluminiu ușor, dar durabil.

Incluse

  • Filtre ND-PL (8/16/32/64) pentru DJI Osmo Action 3
  • Pânză de curățare a filtrelor
  • Manual de utilizare

Specificații

Producător PGYTECH
Model P-32C-013
Tip de filtre ND8 PL (3 trepte), ND16 PL (4 trepte), ND32 PL (5 trepte), ND64 PL (6 trepte)
Material Aluminiu, sticlă optică
Dimensiuni ale unui filtru 36,7 x 36,7 x 6,3 mm
Greutate per filtru 8,1 g
Compatibilitate DJI Osmo Action 3

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>