Petoneer Smart Dot câine / pisică cu laser de joacă pentru câini / pisici

180,00 lei

270 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Petoneer Smart Dot – trezește vânătorul din pisica ta

Pisicile sunt vânători înnăscuți. Dacă doriți să vă distrați animalul de companie și, în același timp, să îl ajutați să se mențină în formă, cumpărați jucăria interactivă Petoneer Smart Dot. Dispozitivul emite un punct laser în mișcare pe care pisica ta îl poate urmări – distracție pe cinste pentru mult timp! Mai multe moduri de funcționare, încărcarea prin Micro USB și posibilitatea de a-l controla prin intermediul unei aplicații fac ca acest laser inteligent să fie incredibil de comod de utilizat.

Ideal pentru plictiseală

Atunci când o pisică este lăsată singură în casă, nu este neobișnuit ca aceasta să se plictisească și să înceapă să se joace. Petoneer Smart Dot ajută la evitarea acestui lucru. Dispozitivul este conceput să stimuleze instinctele pisicii și să trezească vânătorul ascuns din animal. Acesta îi va oferi animalului dvs. de companie o distracție excelentă atunci când este lăsat singur acasă. Îl puteți configura pentru a vă distra animalul de companie în orice moment – prietenul dvs. felin nici nu va observa că ați plecat! Acest companion interactiv se asigură că pisicile nu mai sunt în pericol de a se plictisi.

Mai multe moduri de funcționare

Puteți alege dintre 3 traiectorii și 3 moduri de funcționare pentru 3 unghiuri diferite. Acest lucru facilitează adaptarea funcționării dispozitivului la nevoile și obiceiurile animalului dvs. de companie. Aveți 2 pisici? Nicio problemă – alegeți cea mai mare zonă de lucru și lăsați animalele dvs. de companie să alerge vesel și liber după punctul roșu pe o suprafață și mai mare.

Setați un program pentru animalul dvs. de companie

Împerecheați Smart Dot cu aplicația pentru și mai multe posibilități. Aceasta vă permite să setați programe de joacă individuale pentru pisicile dumneavoastră, de exemplu. Setați în mod liber orele de funcționare a dispozitivului, precum și modurile specifice de funcționare. Surprindeți-vă animalele de companie și permiteți-le să se bucure de divertisment excelent, chiar și atunci când sunteți plecat de acasă.

Jucați-vă împreună

Cu ajutorul aplicației, obțineți, de asemenea, posibilitatea de a controla spotul laser de la distanță. Tehnologia modernă asigură o funcționare stabilă, fără interferențe. Pur și simplu mișcați smartphone-ul în orice direcție și urmăriți pisicuța dvs. cum urmărește micul punct roșu prin cameră. Este o distracție grozavă pentru amândoi!

Conceput pentru dvs. și pisica dvs.

Ce altceva face ca Smart Dot Petoneer să iasă în evidență? Designul elegant și original! Dispozitivul este proiectat să semene cu forma unei pisici – astfel încât vei ști imediat că este destinat prietenului tău pufos. Mic și portabil – nu ezitați să îl mutați și să îl plasați oriunde doriți. Este alimentat de un port USB – pur și simplu conectați-l la o priză sau la un powerbank. Butonul sensibil, aproape invizibil, se potrivește perfect în designul dispozitivului și asigură o utilizare confortabilă.

Funcționează cu sistemul TUYA

Laserul Petoneer Smart Dot funcționează pe baza platformei TUYA. Acest lucru înseamnă că este compatibil cu alte produse care utilizează TuyaSmart. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, aplicația Petoneer a fost dezvoltată pe baza protocolului Tuya. Acest lucru o face extrem de intuitivă, ușor de utilizat și totuși funcțională, oferindu-vă o serie de capacități suplimentare.

Inclusă

  • Laser de joacă Smart Dot
  • Cablu de alimentare USB

Specificații

Producător Petoneer
Model PTY010
Dimensiuni 90 x 122 mm
Greutate 173 g
Interfață Micro USB
Aplicație Petoneer

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>