Petoneer Nutri Vision Mini distribuitor inteligent de hrană pentru animale de companie

372,00 lei

96 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Petoneer Nutri Vision Mini alimentator inteligent de hrană pentru animale de companie

Alimentatorul inteligent de hrană Petoneer Nutri Vision Mini este un dispozitiv practic care va asigura că animalul dvs. de companie are întotdeauna acces la hrană delicioasă și proaspătă. Camera încorporată vă va oferi o vizualizare în timp real de 720p, ceea ce înseamnă că vă puteți vedea animalul de companie în orice moment. Atunci când asociați dispozitivul cu aplicația, veți obține, de asemenea, posibilitatea de a planifica programele de hrănire, printre altele. Distribuitorul are o capacitate de 2,6 litri, astfel încât nu va trebui să îl umpleți prea des.

Rămâneți în contact cu animalul dvs. de companie și supravegheați-l în permanență

Nutri Vision Mini este dotat cu o cameră care oferă imagini HD și un câmp vizual de 130°. Acest lucru vă va permite să vedeți câtă mâncare mănâncă animalul dvs. de companie și să ajustați și mai bine planul de hrănire la nevoile animalului dvs. de companie. Dispozitivul suportă, de asemenea, sistemul audio în două direcții. Astfel, dacă sunteți departe de casă, vă este dor de animalul dvs. de companie sau sunteți îngrijorat că s-ar putea să se simtă singur, puteți oricând nu doar să-l vedeți, ci și să-i spuneți ceva! Nutri Vision Mini vă permite, de asemenea, să faceți fotografii și să înregistrați videoclipuri scurte – capturând cu ușurință fiecare moment prețios.

Pentru o alimentație adecvată a animalului dvs. de companie

Aveți grijă de obiceiurile alimentare sănătoase ale animalului dvs. de companie. Animalele de companie pot fi adesea gurmande și au tendința de a mânca prea mult, ceea ce duce inevitabil la supraponderabilitate și la probleme de sănătate. Cu Nutri Vision Mini, puteți evita probleme similare! Cu ajutorul aplicației dedicate, puteți planifica un program de hrănire adaptat în mod optim la nevoile animalului dvs. de companie și puteți fi sigur că animalul dvs. de companie nu va rămâne flămând sau nu va mânca prea mult. Aplicația vă permite, de asemenea, să controlați dispozitivul de la distanță – un singur clic este suficient pentru a vă hrăni animalul de companie!

Nu mai uitați să umpleți din nou alimentatorul

Capacitatea Nutri Vision Mini este de 2,6 litri. Acest lucru este suficient pentru a vă hrăni pisica sau câinele de talie mică timp de aproximativ 10-15 zile. Astfel, puteți pleca într-o scurtă călătorie, puteți sta mai mult timp la serviciu sau puteți merge la o petrecere de o noapte întreagă cu liniște – animalul dvs. de companie nu este în pericol de a muri de foame. Și nici nu trebuie să vă faceți griji că ați uitat să reumpleți alimentatorul. Dispozitivul este echipat cu senzori inteligenți care detectează cantitatea de hrană rămasă – dacă aceasta se termină, se aprinde o lumină LED roșie. Veți primi, de asemenea, o notificare corespunzătoare în aplicație.

Nu se va bloca

Vă faceți griji că bucățile de mâncare ar putea bloca dispozitivul? Nu vă faceți griji! Acesta a fost conceput pentru a minimiza riscul unor probleme similare. Motorul puternic și designul adecvat al rotorului le împiedică în mod eficient. Și chiar dacă bucăți de hrană deosebit de problematice blochează temporar alimentatorul, veți primi imediat o notificare corespunzătoare în aplicație. Acest lucru vă permite să reacționați la problemă într-o clipă – animalul dvs. de companie își va primi întotdeauna masa la timp!

Alimentare de urgență – fiți pregătit pentru orice situație

Alimentatorul este alimentat prin USB. Există, de asemenea, opțiunea de a plasa în el 4 baterii LR14, care vor asigura o sursă de alimentare de urgență în cazul unei pene de curent. Nu mai trebuie să vă faceți griji că, din cauza unei probleme neprevăzute, animalul dvs. de companie nu va primi o masă. Nutri Vision Mini nu vă va dezamăgi în nicio situație! Vă rugăm să rețineți: bateriile nu sunt incluse – vă rugăm să le cumpărați separat.

Ușor de curățat și sigur pentru sănătatea animalului dvs. de companie

Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru problemele de curățare a dispozitivului. Designul său modular face ca acesta să fie ușor de dezasamblat, curățat și montat la loc. Toate piesele se potrivesc perfect și sunt bine fixate – nu se vor desprinde nici după o utilizare îndelungată. În plus, bolul și recipientul pentru mâncare sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care nu numai că sunt durabile și ușor de curățat, dar sunt și concepute pentru contactul cu alimentele și sigure pentru sănătatea animalelor dvs. de companie.

Hrană mereu proaspătă

Hrana depozitată în alimentator rămâne proaspătă pentru o perioadă lungă de timp. Sigiliul de silicon de înaltă calitate de 360° blochează eficient fluxul de aer, protejând mâncarea de oxidare. Mai mult, aparatul este echipat cu un dezumidificator special, care elimină umiditatea și previne astfel deteriorarea alimentelor. Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic – animalul dvs. de companie va primi întotdeauna o porție de hrană proaspătă și sănătoasă.

Beneficii suplimentare – și mai multă comoditate

Avantajele Nutri Vision Mini nu se termină aici! Chiar și cele mai mici detalii au fost luate în considerare în proiectarea distribuitorului pentru a asigura confortul pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Capacul alimentatorului poate fi blocat. Acest lucru împiedică animalul dvs. de companie să îl deschidă accidental și să fure o porție suplimentară de hrană. Există, de asemenea, tampoane antiderapante pe partea inferioară a Nutri Vision Mini. Acest lucru oferă unității stabilitatea necesară și se va asigura că aceasta nu alunecă. Astfel, animalul dumneavoastră de companie își poate mânca mâncarea confortabil!

Inclus

  • Distribuitor de hrană
  • Bol
  • Cablu USB-C (1,2 m)
  • Deshidrator

Specificații

Producător Petoneer
Denumire Nutri Vision Mini Feeder
Model FDW050
Intrare DC 5 V 2 A
Capacitate 2,6 l
Conexiune Wi-Fi
Raza de acțiune Până la 30 m
Dimensiuni 191x191x315 mm
Greutate Aprox. 1,55 kg
Material ABS
Scop Pisici și câini de talie mică

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>