Petoneer Nutri Vision, distribuitor inteligent de hrană cu cameră video

497,00 lei

75 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Alimentator de hrană Petoneer Nutri Vision

Hrăniți-vă câinele sau pisica și asigurați-le obiceiuri alimentare sănătoase, în timp ce îi supravegheați oricând doriți. Alimentatorul de hrană pentru animale Nutri Vision cu cameră HD vă oferă aceste opțiuni și multe altele. Cu o capacitate de 3,7 litri, animalul dvs. de companie va primi întotdeauna porția potrivită de hrană la timp. Dispozitivul poate fi controlat din aplicație. Notificările atunci când a mai rămas puțină mâncare vă vor asigura că nu veți uita niciodată să completați hrana animalului dvs. de companie. Un slot ascuns pentru Power Bank permite dispozitivului să funcționeze pentru perioade lungi de timp fără a fi conectat la o sursă de alimentare permanentă.

Nu pierdeți niciodată contactul cu animalul dvs. de companie

Dispozitivul este echipat cu o cameră 720p cu o funcție suplimentară de vedere pe timp de noapte pentru o vizualizare confortabilă chiar și pe timp de noapte. Acest lucru înseamnă că puteți vedea întotdeauna ce fac animalele dvs. de companie atunci când nu sunteți acasă – indiferent de ora din zi. În plus, capacitatea de comunicare în ambele sensuri vă permite să vorbiți cu animalul dvs. de companie și să-i dați comenzi de la distanță. Nu veți pierde legătura cu animalul dumneavoastră de companie, chiar și atunci când vă aflați în cealaltă parte a țării sau a lumii. Doriți mai mult? Funcția foto și video vă va permite să surprindeți cu ușurință fiecare moment prețios din viața animalului dvs. de companie.

Hrănire inteligentă

O aplicație specială dedicată vă permite să programați ora de hrănire, precum și numărul de porții. Astfel, este ușor să vă asigurați că animalul dvs. de companie are obiceiuri alimentare sănătoase – împiedicându-l să mănânce prea mult și asigurându-vă că nu îi este foame. Puteți fi sigur că animalul dvs. de companie nu este în pericol de a deveni supraponderal sau emaciat. De acum înainte, aveți, de asemenea, o imagine de ansamblu a istoricului de alimentație al animalului dumneavoastră de companie. Oferiți-i o dietă echilibrată și primiți o notificare din aplicație atunci când câinele sau pisica dvs. și-a mâncat porția. Și, bineînțeles, puteți să-i dați hrană animalului dvs. de companie și în afara orelor obișnuite de hrănire. Vă faceți griji că uitați să le reumpleți mâncarea? Nu vă faceți griji! Notificări speciale vă vor reaminti.

Control vocal cu Alexa

Căutați opțiuni suplimentare pentru a vă controla de la distanță alimentatorul? Petoneer Nutri Vision va fi perfect pentru tine. Dispozitivul este compatibil cu asistentul Amazon Alexa, astfel încât îl puteți controla cu ajutorul comenzilor vocale. Acum puteți să vă hrăniți animalele de companie prin rostirea unei propoziții simple, cum ar fi “cereți-i lui Petoneer să-mi hrănească cățelușul cu 1 porție de mâncare pe Nutri”. Viața ar trebui să fie simplă – și animalul tău de companie cu blană merită acest lucru!

Design bine gândit

Două seturi de senzori inteligenți sunt încorporate pentru a vă oferi în mod eficient informații cu privire la cantitatea de mâncare rămasă și dacă lipsește ceva. Nu aveți smartphone-ul la îndemână pentru a primi o notificare atunci când nu mai aveți mâncare? Nu vă faceți griji! De asemenea, indicatorii LED vă anunță când trebuie să fie reaprovizionată. În același timp, rezervorul a fost proiectat pentru a preveni blocarea particulelor mici de mâncare în rezervor. De asemenea, reductorul și viteza redusă asigură că energia potrivită este întotdeauna disponibilă pentru hrănire. Funcția de rotație inversă a rotorului este ideală în cazul în care acesta se blochează.

Hrănire prin simpla apăsare a unui buton

Chiar și fără un telefon, puteți oferi confortabil hrană animalului dvs. de companie. Pentru a utiliza opțiunea de hrănire manuală, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton. Sunteți îngrijorat că animalul dvs. de companie ar putea să-l apese din greșeală și să mănânce o porție în plus? Nu vă faceți griji! Folosiți opțiunea disponibilă în aplicație pentru a dezactiva butonul și nu vă mai faceți griji.

Capacitate uriașă și curățare ușoară

Odată umplut, Nutri Vision conține suficientă hrană pentru a oferi hrană câinilor de talie mică și pisicilor timp de câteva zile. Acest lucru este posibil datorită capacității mari a alimentatorului, de până la 3,7 litri. În plus, recipientul detașabil și designul simplu înseamnă că nici menținerea curățeniei nu este prea dificilă. Să aveți grijă de familia dumneavoastră cu blană nu a fost niciodată atât de ușor!

Spațiu pentru un Powerbank

O fantă invizibilă pe partea din spate a unității vă permite să montați un powerbank, care poate acționa ca o baterie de rezervă în cazul unei pene de curent. Nu mai sunteți limitat la alimentarea obișnuită de la rețea – Petoneer Nutri Vision vă oferă libertatea de alegere și garanția unei funcționări fiabile chiar și în cazul unei pene de curent.

Colaborare cu sistemul TUYA

Alimentatorul Petoneer Nutri Vision se bazează pe platforma TUYA. Acest lucru înseamnă că este compatibil cu alte produse care utilizează TuyaSmart. Pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare, aplicația Petoneer a fost dezvoltată pe baza protocolului Tuya. Acest lucru o face extrem de intuitivă, ușor de utilizat și totuși funcțională, oferindu-vă o serie de capacități suplimentare.

Inclusă

  • Alimentator Petoneer Nutri Vision
  • Cablu de alimentare USB
  • Încărcător USB
  • Bol

Specificații

Producător Petoneer
Model PF002
Dimensiuni 230 x 246 x 352 mm
Greutate netă 2,2 kg
Sursă de alimentare DC 5 V / 2 A
Capacitate 3,7 L
Rezoluție 720p
Conectivitate Wi-Fi
Raza de acțiune 30 de metri
Aplicație Petoneer

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>