Petoneer Fresco Mini, fântână/băutor inteligent pentru câini și pisici

40,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Petoneer Fresco Mini, un băutor inteligent

Băutorul inteligent Petoneer, conceput pentru pisici, precum și pentru câini de talie medie și mică, vă va asigura că nu vă veți mai face niciodată griji cu privire la puritatea apei pentru animalele de companie. Sistemul de filtrare în 4 trepte și circulația fluidelor inspirată de fluxul de munte asigură o siguranță totală pentru sănătatea animalelor dvs. de companie. În plus, puteți controla aparatul cu ajutorul unui buton practic. De asemenea, este posibil să modernizați unitatea cu componente suplimentare, cum ar fi un încălzitor, de exemplu.

Pericolele consumului de apă nesterilizată

Apa pe care o beau animalele dvs. de companie poate părea pură la prima vedere. Cu toate acestea, dacă nu a fost sterilizată în mod corespunzător, ea conține o serie de bacterii periculoase care provoacă adesea boli neplăcute, cum ar fi cistita, uretrita sau infecțiile urechii externe, de exemplu. Protejați-vă animalele de companie de pericole similare dându-le să bea doar apă purificată – băutorul Petoneer Fresco Mini se va ocupa de acest lucru pentru dumneavoastră!

Patru faze de filtrare

Fântâna Fresco Mini oferă un sistem unic de filtrare în 4 faze. Prima etapă constă în reținerea particulelor mai mari cu ajutorul unui material PP special. Aceasta este urmată de filtrarea cu ajutorul unui filtru KDF, apoi apa este dirijată printr-un filtru cu cărbune activ și, în cele din urmă, printr-un filtru cu rășină schimbătoare de ioni. Ca urmare, fântâna permite animalelor să primească apă mai curată, fără germeni, resturi și mirosuri neplăcute, reducând astfel riscul de îmbolnăvire.

Acțiune inspirată de natură

Apă proaspătă și curată care aproape imediat vă aduce aminte de un pârâu de munte? Cu Petoneer Fresco Mini este posibil! Circulația lichidului în adăpător este concepută pentru a satisface cât mai bine setea animalului dvs. de companie și pentru a-i oferi o răcorire incredibilă. Acest lucru face ca animalele dvs. de companie să fie dornice să bea apă și să se bucure de o sănătate excelentă.

Lumini LED

Dispozitivul este echipat cu o fereastră care vă permite să verificați nivelul apei. Cu toate acestea, nu trebuie să faceți acest lucru tot timpul. Senzorul inteligent al aparatului Fresco Mini o va face pentru dvs. Cu ajutorul acestuia, LED-uri speciale vă vor oferi informații cu privire la nivelul apei din recipient. De asemenea, acestea vă vor reaminti când este timpul să schimbați filtrul. Astfel, animalul dvs. de companie va avea întotdeauna acces la o băutură proaspătă și curată, fără prea multe probleme. Nu vă faceți griji dacă memoria dvs. se dovedește a fi nesigură – Petoneer Fresco Mini ține minte totul pentru dvs.

Funcționare simplă

Băutorul a fost conceput pentru a fi rapid și intuitiv de utilizat. Trebuie doar să apăsați un singur buton pentru a utiliza funcțiile sale. Apăsați o singură dată – indicatorul LED al aparatului se va aprinde sau se va stinge. Apăsați și mențineți apăsat – temporizatorul filtrului va fi resetat.

Design bine gândit

Băutorul dispune de un design practic și ușor de utilizat. Cu o capacitate de 1,9 litri, acesta poate furniza apă curată animalelor dvs. de companie timp de câteva zile după o singură umplere. Pentru a curăța convenabil Fresco Mini, este suficient să detașați recipientul. Când acesta este ridicat, alimentarea cu energie electrică se va întrerupe automat pentru a proteja unitatea de scurtcircuit din cauza contactului cu apa. Și asta nu este tot! Bețigașul este înclinat la un unghi de 7°, astfel încât animalele de companie să poată bea confortabil, fără a risca dureri sau leziuni ale spatelui. În plus, plăcuțele antiderapante mențin produsul stabil, iar marginile înalte împiedică apa să se verse.

Extrem de silențios

Unitatea folosește o pompă specială de curent continuu de joasă tensiune, suspendată deasupra capului. Ca urmare, băutorul nu numai că impresionează prin eficiența sa, dar funcționează și extrem de silențios – lucru posibil datorită vibrațiilor reduse. Ca urmare, nivelul volumului Petoneer Fresco Mini nu depășește 35 dB. Dormiți într-o liniște fericită alături de animalele dvs. de companie iubite – zgomotul inutil nu vă va perturba odihna.

Extensibil

Doriți să aveți și mai multă grijă de nevoile animalului dvs. de companie? Avem o modalitate de a face și asta! Udătorul Fresco Mini are o deschidere suplimentară, în care puteți amplasa elemente care îi sporesc funcționalitatea – un încălzitor sau un sterilizator. Primul va fi util mai ales în zilele reci. Datorită acestuia, animalul dvs. de companie va avea acces la apă caldă după o plimbare lungă de iarnă. Sterilizatorul, pe de altă parte, elimină bacteriile cu o precizie de până la 99% folosind radiații UV-C, oferindu-vă siguranța că ceea ce bea blănosul dvs. este curat și fără germeni.

Inclus

  • Fântână Fresco Mini
  • Filtru

Specificații:

Producător Petoneer
Model WF004
Dimensiuni 180 x 175 x 147 mm
Greutate netă 0,75 kg
Sursă de alimentare DC 5 V / 1 A
Capacitate 1,9 L
Putere nominală ≤0,5 W
Plastic ABS

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>