PetKit Pura X, litieră inteligentă cu autocurățare pentru pisici

3.015 lei

29 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Tavă de gunoi inteligentă Pura X

Tăvița inteligentă și cu autocurățare a PetKit este un dispozitiv indispensabil pentru orice proprietar de pisici. Echipată cu un filtru special conceput – funcționează bine cu toate tipurile de murdărie. Este ușor de utilizat și sigură pentru animalul dvs. de companie. Elimină automat mirosurile neplăcute și, datorită covorașului inclus, puteți evita ca litiera să se împrăștie peste tot. De asemenea, puteți opera litiera prin intermediul unei aplicații dedicate. Dispozitivul este alimentat de un adaptor dedicat, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriilor.

Acesta se va ocupa singur de separarea litierei curate de fecale

Uitați de curățarea plictisitoare și consumatoare de timp a litierei. Principiul este extrem de simplu. Cu ajutorul unui filtru, separă litiera care este încă potrivită pentru utilizare de mizerie, pe care o direcționează apoi într-un sac special. Tot ce trebuie să faceți este să o aruncați în litieră din când în când! Pura X are o capacitate de aproximativ 5 litri de litieră – astfel încât nu trebuie să o schimbați foarte des. Datorită modului în care litiera se leagă de deșeuri, cele mai potrivite sunt litierele vegetale, de argilă și bentonită. Producătorul recomandă utilizarea litierei pentru pisici Everclean Flushable Cat Litters de la PetKit.

Spuneți adio mirosurilor neplăcute

Aparatul are încorporat un modul special, care este responsabil pentru eliminarea automată a mirosurilor neplăcute. Datorită acestuia, Pura X pulverizează imediat produsul de curățare atunci când pisica dvs. se ocupă de nevoile sale. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mirosul urât mirositor care vine din litieră sau la proliferarea bacteriilor.

Uitați de litiera vărsată

Așternutul vărsat în jurul litierei este o problemă comună pentru proprietarii de pisici. Cu PetKit, nu trebuie să vă faceți griji în această privință – covorașul moale pe care îl veți găsi în kit colectează litiera și se asigură că animalul dvs. de companie nu o împrăștie prin toată casa. De asemenea, este plăcut la atingere pentru lăbuțele pisicii dumneavoastră. Acesta este plasat sub picioarele din față ale unității, ceea ce îl împiedică să se miște și îl menține în permanență la locul potrivit.

Operare simplă cu ecran LED și aplicație dedicată

Tăvița pentru litieră este echipată cu un ecran LED ușor de citit și butoane pentru o operare simplă. De asemenea, puteți adăuga dispozitivul la aplicația PetKit și îl puteți controla de la distanță – chiar și atunci când sunteți departe de casă, de exemplu, într-o călătorie de vacanță. Porniți și opriți Pura X, vizualizați statisticile și primiți notificări în timp real cu privire la frecvența cu care pisica dvs. folosește litiera și chiar la greutatea acesteia.

Pentru siguranța animalului dvs. de companie

Puteți lăsa pisica dvs. să folosească Pura X fără teamă. Dispozitivul este echipat cu un sistem de securitate care utilizează 12 senzori de înaltă precizie. Senzorii de mișcare detectează în timp real prezența animalului dvs. de companie pentru a vă asigura că acesta își poate satisface nevoile în liniște. Printre altele, acest sistem avansat este responsabil de distribuirea uniformă a căldurii, protejându-vă pe dvs. și pe animalul dvs. de arsuri.

Adaptat pentru dvs. și pisica dvs.

Pura X se caracterizează prin designul său modern, dar practic. Intrarea în litieră a fost concepută astfel încât pisica dvs. să o poată folosi liber și confortabil. Recipientul pentru deșeuri este ușor de îndepărtat pentru a arunca sacul de gunoi și a-l înlocui cu unul nou. Pisicilor le place să tragă un pui de somn în locuri neobișnuite – așa că partea superioară a unității este plată pentru a permite animalului dvs. de companie să doarmă și pe ea.

Producător PetKit
Dimensiuni externe 532x504x646 mm
Dimensiuni de intrare 310×200 mm
Conexiune WiFi de 2,4 GHz + Bluetooth
Capacitate rezervor de murdărie 7 l
Cantitatea sugerată de gunoi 5 l
Material ABS
Scop Pentru pisici
Curent 12 V, 24 W