Periuța de dinți sonică Soocas SPARK SPARK

178,00 lei

9 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuța de dinți sonică Soocas Spark Spark

Câștigați încredere cu un zâmbet frumos. Periuța de dinți sonică Soocas Spark folosește peri de înaltă calitate DuPont, oferă rezistență la apă IPX8 și are un design compact și ușor. Motorul său puternic garantează o curățare precisă, iar cu ajutorul temporizatorului puteți controla cu ușurință timpul de curățare. Dispozitivul suportă 2 moduri de funcționare, iar funcționarea sa este extrem de silențioasă. Îl puteți opera prin simpla atingere a unui buton. În plus, bateria puternică reîncărcabilă vă permite să funcționați timp de 40 de zile cu o singură încărcare.

12Soocas/Spark/6

Performanță fiabilă

Datorită motorului său avansat, periuța de dinți Spark funcționează extrem de eficient. Astfel, reduce pierderile de energie cu 60% și oferă o livrare concentrată a puterii către peri. De asemenea, folosește tehnologia inovatoare cu micro bule, garantând îndepărtarea eficientă a resturilor alimentare chiar și din zonele greu accesibile dintre dinți. În plus, dispozitivul oferă peri DuPont 612 Brilliance Bristles cu o densitate cu 40% mai mare, cu vârfuri rotunjite, dispuse într-un model ondulat pentru o mai bună fixare în gură.

12Soocas/Spark/2

2 moduri de funcționare

Aparatul oferă 2 moduri de funcționare – astfel încât îi puteți adapta acțiunea în funcție de nevoile dumneavoastră. Modul delicat este recomandat pentru începători și pentru cei cu dinți extrem de sensibili. Modul de curățare, pe de altă parte, va fi o alegere excelentă dacă doriți să vă albiți dinții. Vibrațiile de înaltă frecvență asigură o curățare eficientă pentru a vă ajuta să obțineți un zâmbet alb și radiant.

12Soocas/Spark/8

Soluții bine gândite

Nivelul de zgomot al periuței de dinți este mai mic de 55 dB, iar un cronometru de 2 minute vă reamintește la fiecare 30 de secunde să schimbați zona pe care o periați, ajutându-vă să vă formați obiceiuri mai bune. În plus, dispozitivul reține ultimul mod utilizat și este rezistent la apă IPX8. După cum puteți vedea – fiecare detaliu a fost îngrijit!

12Soocas/Spark/11

Până la 40 de zile de utilizare

O încărcare de 2 ore este suficientă pentru a utiliza periuța de dinți Spark timp de până la 40 de zile. Spuneți adio nevoii de reînnoire frecventă a alimentării și bucurați-vă de confortul wireless! Vă faceți griji că uitați să vă încărcați dispozitivul? Nu vă faceți griji! Vei vedea o notificare atunci când nivelul bateriei ajunge la 20%.

12Soocas/Spark/1

Design rafinat

Mânerul periuței de dinți este fabricat din aliaj de aluminiu, ceea ce îl face robust și plăcut din punct de vedere estetic. Inelul luminos practic vă permite să verificați nivelul bateriei, iar capul transparent vă permite să verificați cu ușurință starea periuței de dinți. În plus, dispozitivul a fost supus unui număr de teste care au dovedit că este rezistent la coroziune. De asemenea, este mai mic și mai ușor decât alte periuțe de dinți similare. Optați pentru comoditate și funcționalitate cu Soocas!

12Soocas/Spark/9

Inclus în pachet:

 • Periuță de dinți
 • Cap de periuță
 • Suport pentru montarea periuței de dinți pe perete
 • Husă de călătorie
 • Adaptor de alimentare
 • Cablu de încărcare USB/USB-C
 • Manual de utilizare
Producător Soocas
Model SPARK
Moduri de funcționare Mod delicat, mod de curățare
Nivelul volumului 55 dB
Cronometru da, 2 minute
Timp de funcționare 40 de zile
Timp de încărcare 2 ore
Port USB-C
Rezistent la apă IPX8