Periuță de dinți sonică Seago XFU SG-2102 (gri)

44,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică SEAGO XFU SG-2102 (gri).

Aveți grijă de un zâmbet sănătos cu Seago XFU SG-2102. Periuța de dinți sonică generează 24.000 de vibrații pe minut și funcționează până la 120 de zile cu o singură încărcare. Oferă 2 moduri de funcționare, astfel încât îi puteți adapta performanța la nevoile dvs. Un cronometru special va facilita controlul timpului de periaj, iar datorită designului său compact, produsul nu va ocupa mult spațiu. În plus, veți găsi în set un vârf de rezervă și un capac.

Pentru dinți sănătoși și albi

Periuța de dinți sonică funcționează la o frecvență de 24.000 de vibrații pe minut, eliminând eficient resturile. Mai mult, peri Dupont ajung în zonele greu accesibile, astfel încât poți fi sigur că dinții tăi sunt curățați în profunzime. În plus, în partea din spate a vârfului există filete pentru a vă curăța limba. Afișați un zâmbet alb ca zăpada cu Seago XFU SG-2102.

Cronometru încorporat

Nu trebuie să țineți cont de timp atunci când vă periați – XFU SG-2102 o face pentru dvs. Periuța de dinți sonică Seago este echipată cu un cronometru inteligent care îți va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbi zona în care te speli și se va opri automat după 2 minute.

Design compact

Luați periuța de dinți cu dvs. în deplasare. Seago XFU SG-2102 are un design ușor și compact, ceea ce o face ușor de transportat și de depozitat. Încape perfect în geanta de machiaj. În plus, veți găsi o husă specială inclusă în kit, pe care o puteți folosi în timpul călătoriilor sau o puteți atașa la perete/raft ca suport.

Robustă

Periuța de dinți sonică Seago este alimentată de o baterie AAA, ceea ce se traduce prin aproximativ 120 de zile de utilizare. Este fabricată din plastic ABS și TPE, în timp ce mânerul a fost creat din aluminiu. În plus, este rezistentă la apă IPX7, așa că o puteți folosi fără să vă faceți griji că se poate deteriora.

2 moduri de funcționare

Seago XFU SG-2102 oferă 2 moduri de funcționare, astfel încât îi puteți adapta performanțele în funcție de nevoile dumneavoastră. Modul Clean vă va curăța dinții în profunzime, iar modul Massage vă va oferi gingiilor un masaj delicat. Apăsați butonul de pornire pentru a activa modul dorit.

Inclus

  • periuță de dinți sonică
  • Vârf de rezervă pentru periuța de dinți
  • capac

Specificații:

Producător Seago
Model XFU SG-2102
Culoare gri
Frecvență 24000 rpm
Material ABS, TPE, aluminiu
Sursă de alimentare Baterie AAA
Timp de funcționare aprox. 120 de zile (dacă folosiți peria de două ori pe zi timp de 2 minute)
Greutate 40 g
Dimensiuni 16 x 16 x 194,5 mm
Rezistența la apă IPX7

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>