Periuță de dinți sonică Seago SG-977 ( verde )

69,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică Seago SG-977

Ajutați-vă copilul să aibă grijă în mod corespunzător de sănătatea și igiena orală. Creată cu gândul la cei mai tineri utilizatori, periuța de dinți Seago SG-977 oferă o frecvență de vibrație de până la 24.000 de lovituri pe minut pentru o curățare foarte temeinică. De asemenea, oferă un temporizator de 2 minute și iluminare colorată cu LED-uri. Este dotată cu peri moi, fără pericol pentru smalț, ceea ce o face ideală pentru copii.

Ideal pentru copilul dumneavoastră

Aveți grijă de sănătatea copilului dvs. Periuța de dinți Seago SG-977 le va permite celor mai tineri utilizatori să se spele temeinic pe dinți. Dispozitivul generează vibrații la o frecvență de până la 24.000 de lovituri pe minut și este echipat cu un cronometru de 2 minute. La fiecare 30 de secunde, acesta va face o scurtă pauză pentru a-i reaminti celui mic să schimbe zona de periat, iar după 2 minute, se va termina automat. În acest fel, puteți fi siguri că copilul dvs. se spală pe dinți exact cât timp trebuie.

Vârf de periuță cu peri moi

Ce altceva face ca periuța de dinți Seago SG-977 să fie atât de perfectă pentru copii? Dispozitivul este echipat cu un vârf special conceput cu peri moi DuPont, care sunt siguri pentru smalț și nu irită gingiile. Acest lucru o face potrivită pentru cei mai tineri utilizatori. Setul include, de asemenea, 2 vârfuri suplimentare de rezervă – nu uitați să le schimbați în mod regulat pentru a asigura utilizarea igienică a copilului dvs. și eficiența maximă a periuței de dinți.

Design bine gândit

Periuța de dinți atrage atenția prin designul său fermecător, care va fi cu siguranță pe placul celor mai tineri utilizatori. Designul său ergonomic o face confortabilă la utilizare și se potrivește perfect în mânuțele celor mici. De asemenea, iese în evidență prin retroiluminarea colorată cu LED-uri. Dispozitivul este fabricat din plastic ABS sigur, care nu conține substanțe chimice dăunătoare. De asemenea, are rezistență la apă IPX7, astfel încât îl puteți folosi liber în baie sau la duș.

Durată lungă de funcționare

Tot ce aveți nevoie pentru a alimenta dispozitivul este o baterie AAA (nu este inclusă), care poate fi achiziționată cu ușurință din multe magazine. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea frecventă a acesteia – durata de funcționare este surprinzător de lungă. O singură baterie este suficientă pentru a utiliza periuța de dinți timp de până la 120 de zile, presupunând că copilul dvs. o folosește de 2 ori pe zi, timp de 2 minute fiecare. Nu vă faceți griji că dispozitivul va refuza să funcționeze atunci când vă așteptați mai puțin!

Inclus

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârfuri de periuță x3 (un vârf este deja montat pe periuța de dinți)

Specificații

Producător Seago
Model SG-977
Culoare Verde
Frecvența de vibrații Până la 24 000 de lovituri pe minut
Sursă de alimentare 1 x baterie AAA de 1,5 V (nu este furnizată)
Timp de funcționare Până la 120 de zile
Consum de energie 0,35 W
Temperatura de funcționare 0-50°C
Material ABS, TPE
Periuțe nailon DuPont
Diametrul unui singur filament 0,127 mm
Dimensiuni 188 x 19 x 19 mm

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>