Periuță de dinți sonică pentru copii cu aplicație și set de vârfuri Bitvae BVK7S (albastru)

129,00 lei

Stoc epuizat

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică pentru copii cu aplicație și set de vârfuri Bitvae BVK7S (albastru)

Vrei să ai grijă de zâmbetele sănătoase ale copiilor tăi? Căutați periuța de dinți potrivită pentru ei? Bitvae BVK7S va fi o alegere excelentă! Cu 3 moduri diferite, vei putea să-i adaptezi funcționarea în funcție de vârsta copilului tău, ceea ce face ca acest dispozitiv să fie potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru copiii aflați la vârsta adolescenței. Mai mult, aplicația dedicată va face întregul proces de igienă orală mai plăcut, deoarece îl transformă într-o mare distracție! Cu Bitvae, copilul dvs. va avea întotdeauna dinți bine îngrijiți și sănătoși.

BITVAE/K7S-blue/1

Moduri diferite

Periuța de dinți sonică Bitvae poate funcționa în 3 moduri diferite și are o rată de vibrații de 40800 pe minut. Gum Care este folosită pentru o stimulare blândă, ceea ce înseamnă că poate îmbunătăți circulația sângelui în gingii. Dacă copilul dvs. are dinții foarte sensibili, alegeți modul Mild (perfect și pentru copiii de peste 6 ani). Pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani, modul Soft este cea mai bună alegere. Toate acestea înseamnă că periuța de dinți Bitvae vă poate însoți copilul din copilărie până la vârsta adolescenței, prin simpla schimbare regulată a vârfurilor.

BITVAE/K7S-blue/2

Protejarea dinților copiilor

Periuța de dinți Bitvae nu va avea grijă doar de curățenia dinților copilului dumneavoastră, ci și de siguranța lor. Este echipată cu un senzor special care detectează atunci când periajul este prea puternic. Acest lucru previne presiunea prea mare și deteriorarea smalțului dentar. Mai mult, are grijă în mod cuprinzător de igiena orală, deoarece îndepărtează de până la 7 ori mai multă placă bacteriană decât o periuță de dinți standard.

BITVAE/K7S-blue/6

Confortabilă la utilizare

Copilului dumneavoastră nu-i place să se spele pe dinți? Acest lucru s-ar putea schimba cu Bitvae BVK7S, deoarece această periuță de dinți a fost proiectată cu gândul la confort. Prezintă rezistență la apă IPX7, ceea ce înseamnă că copilul tău o poate folosi în siguranță chiar și la duș! În plus, peri săi sunt foarte moi, iar temporizatorul de 2 minute va asigura că timpul de periaj este suficient de lung. În plus, poate fi folosit până la 60 de zile cu o încărcare completă!

BITVAE/K7S-blue/9

Aplicație dedicată

Cu ajutorul unei aplicații dedicate, spălatul pe dinți poate fi și mai distractiv! Jocurile speciale vor ajuta la învățarea periajului corect, iar bonusurile câștigate îl vor încuraja pe copilul tău să fie mai sistematic. Mai mult, periuța de dinți se va conecta cu ușurință la aplicație prin Bluetooth, astfel încât vei putea citi rapoarte, înregistrări sparte și ajusta modul dispozitivului. Descărcați aplicația pe smartphone-ul dumneavoastră și descoperiți noi posibilități!

BITVAE/K7S-blue/5

Timp de lucru îndelungat

Ceea ce diferențiază periuța de dinți sonică Bitvae este timpul său lung de lucru. Aceasta poate rezista până la 100 de zile, ceea ce înseamnă că va avea nevoie de încărcare doar de 3 ori pe an! Acest lucru face ca să o poți lua cu tine într-o călătorie lungă și să nu-ți faci griji că copilul tău va înceta să mai aibă grijă de igiena orală.

BITVAE/K7S-blue/4

Inclus

  • Periuță de dinți sonică
  • Set de vârfuri
Producător Bitvae
Model K7S albastru
Durata de viață până la 100 de zile
Moduri de funcționare Îngrijirea gingiilor, blând și moale
Rezistent la apă IPX7
Conectivitate Bluetooth
Culoare Albastru
Timp de funcționare Până la 60 de zile
VPM 40800/min.