Periuță de dinți sonică ENCHEN Aurora T3 (verde)

66,00 lei

29 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică ENCHEN Aurora T3 (verde)

Obțineți un zâmbet care impresionează. Periuța de dinți sonică ENCHEN Aurora T3 vă va permite să aveți grijă în mod corespunzător de igiena orală și, de asemenea, să vă albiți dinții. Aparatul se distinge prin frecvența ridicată a vibrațiilor, care ajunge până la 42.000 de vibrații pe minut. Acesta oferă nu mai puțin de 3 moduri – fiecare dintre acestea vă permite să alegeți dintre 3 niveluri de intensitate. Un cronometru ajută la controlul timpului de curățare, iar datorită unei baterii puternice de 2.500 mAh, o singură încărcare este suficientă pentru a utiliza periuța de dinți timp de până la 90 de zile. De asemenea, merită remarcat ratingul de impermeabilitate IPX7, precum și dispozitivul de blocare pentru călătorie, care permite transportarea comodă a dispozitivului.

Ideală pentru toată lumea

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră dentară cu un produs ENCHEN. Periuța de dinți sonică oferă 3 moduri de periaj, fiecare dintre acestea permițându-vă să alegeți nivelul de intensitate din 3 posibilități. În acest fel, răspunde tuturor nevoilor diferiților utilizatori. Modul de curățare este perfect pentru utilizarea zilnică. Atunci când îl selectați, culoarea luminii de fundal se schimbă în roz. Următorul mod, Sensibil, este marcat în mov și va fi perfect pentru cei cu gingii extrem de sensibile. Ultimul mod este Albire. Acesta este marcat în galben și vă va ajuta să vă albiți dinții.

Performanță fiabilă

Cu periuța de dinți sonică ENCHEN, puteți fi siguri că veți curăța eficient chiar și zonele greu accesibile ale gurii. Aurora T3 este echipată cu un motor puternic care îi permite să lucreze la o frecvență de până la 42.000 de vibrații pe minut. Dispozitivul îndepărtează de până la 10 ori mai multă placă bacteriană decât periuțele de dinți manuale. Stimulează-ți încrederea cu un zâmbet frumos!

Ușor de utilizat

Aurora T3 este dotat cu un buton practic care vă permite să porniți și să opriți dispozitivul, să selectați eficient modul și intensitatea. Și asta nu este tot! Periuța de dinți își amintește ultimul mod pe care l-ați folosit. Un indicator luminos vă permite să știți când este în uz. Personalizați-vă și bucurați-vă de rezultatele încântătoare!

Cronometru inteligent

Spălați-vă convenabil pe dinți fără a fi nevoie să verificați cât timp a trecut de când ați început să vă periați. Cronometrul inteligent încorporat al Aurora T3 vă va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbați zona pe care o curățați. După 2 minute, dispozitivul se va opri automat, astfel încât să fii sigur că petreci suficient timp pentru igiena orală. Optați pentru comoditate, funcționalitate și eficiență cu ENCHEN!

Timp de funcționare impresionant

Periuța de dinți sonică ENCHEN este echipată cu o baterie puternică de 2500 mAh. Acest lucru înseamnă că o singură încărcare este suficientă pentru a utiliza dispozitivul timp de 360 de minute, ceea ce se traduce în până la 90 de zile! Veți reînnoi energia bateriei în aproximativ 12 ore, folosind baza și cablul de încărcare incluse. Pur și simplu conectați baza la un dispozitiv compatibil care are un port USB. Odată ce periuța de dinți este conectată la baza de încărcare, indicatorul luminos se va activa.

Atenție la detalii

Nu trebuie să vă limitați și puteți utiliza în mod liber periuța de dinți sonică ENCHEN în baie sau la duș. Dispozitivul se distinge prin nivelul de rezistență la apă IPX7. Acest lucru înseamnă că îl puteți curăța și sub jet de apă curentă fără nicio grijă. În plus, modelul Aurora T3 are un sistem de blocare pentru călătorie care vă va permite să transportați periuța de dinți fără probleme. Luați dispozitivul cu dvs. într-o călătorie și impresionați cu un zâmbet frumos.

Inclus:

  • Periuță de dinți cu vârf înlocuibil x1
  • Vârf de înlocuire x1
  • Baza de încărcare x1
  • Cablu de încărcare USB/USB-C x1
  • Manual de utilizare x1

Specificații:

Producător ENCHEN
Model Aurora T3
Impermeabilizare IPX7
Putere de intrare DC 5V / 1A
Frecvența de vibrații 42.000 de vibrații pe minut
Timp de funcționare cu temporizator 2 minute
Moduri de funcționare Curățare, Sensibil, Albire
Capacitatea bateriei 2500 mAh
Timp de încărcare 12 ore
Timp de funcționare 360 de minute (90 de zile)
Dimensiuni 250 x 26 mm
Culoare Verde

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>