Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și irigator FairyWill FW-507+FW-5020E (negru)

194,00 lei

700 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică și irigator FW-507+FW-5020E

Uimiți pe toată lumea cu un zâmbet orbitor. Periuța de dinți sonică FairyWill FW507, aprobată de ADA, generează vibrații de până la 40.000 pe minut și oferă 5 moduri din care poți alege. De asemenea, este dotată cu un cronometru inteligent de 2 minute. Bateria sa de lungă durată asigură până la 30 de zile de utilizare cu o singură încărcare. În plus, în pachet veți găsi și irigatorul FairyWill 5020E, care are 3 moduri la alegere și vă permite să vă curățați dinții în profunzime. Acesta este echipat cu un rezervor de apă de 300 ml, pe care nu veți avea nicio problemă în a-l umple din nou.


Curățare și mai temeinică

Cu frecvența sa ridicată de vibrații, periuța de dinți sonică FW507 vă poate curăța dinții în profunzime în doar 2 minute! De asemenea, dispune de un cronometru inteligent care vă reamintește la fiecare 30 de secunde, cu o scurtă pauză, să schimbați zona gurii care este periat. După 2 minute, periuța de dinți se oprește automat.

5 moduri din care puteți alege

Reglați acțiunea de periaj în funcție de nevoile dvs. Există 5 moduri din care puteți alege. Clean (Curat) este perfect pentru utilizarea zilnică, în timp ce White (Alb) va scăpa de cel mai încăpățânat tartru și pete. Massage oferă un masaj al gingiilor, iar Polish vă permite să vă lustruiți dinții din față. De asemenea, este disponibil și un mod delicat Sensibil.

Rezistent la apă

Folosiți periuța de dinți la duș sau în baie fără griji. Este rezistentă la apă IPX7 – astfel încât nu veți fi stropit din greșeală! De asemenea, o puteți spăla în siguranță sub jet de apă curentă după fiecare utilizare, prelungindu-i durata de viață și reducând riscul de proliferare a bacteriilor.

Sfaturi de înlocuire incluse

Setul include 4 vârfuri interschimbabile pentru periuța de dinți. Le puteți distribui între membrii familiei sau le puteți păstra pentru dvs. ca rezervă. Nici nu trebuie să vă amintiți să le înlocuiți! După un timp, peri colorați ai vârfului vor începe să se estompeze, ceea ce înseamnă că trebuie să-l aruncați și să montați unul nou.

Durată lungă de viață

Periuța de dinți este echipată cu o baterie de lungă durată, astfel încât vă poate servi perfect timp de până la 30 de zile cu o singură încărcare. Este nevoie doar de aproximativ 4 ore pentru a o încărca. Dispozitivul suportă o gamă de tensiune de 110-240 volți, ceea ce înseamnă că îl puteți conecta cu ușurință nu numai la un încărcător de rețea normal, ci și la un powerbank sau la un laptop, de exemplu.

Igiena orală completă

Irigatorul elimină eficient până la 99,99% din resturile alimentare și tartrul, oferind în același timp un masaj profund al gingiilor și îmbunătățind circulația. Ca urmare, nu numai că vă permite să vă curățați dinții în profunzime, dar și să le îmbunătățiți starea. Datorită tehnologiei îmbunătățite de pulsație, jetul de apă la o presiune de 30-100 PSI ajunge chiar și în zone ale gurii în care o periuță de dinți normală nu poate ajunge.

3 moduri de funcționare

Adaptați irigatorul la nevoile dumneavoastră. Aparatul oferă 3 moduri de curățare. Modul CLEAN este ideal pentru utilizarea zilnică. Apa pulsează la o rată de 1800 de ori pe minut pentru a vă curăța eficient gura. Modul Soft este potrivit pentru începători și pentru cei cu dinți sensibili. Frecvența de 1400 de ori pe minut permite o curățare temeinică, dar delicată. Modul Masaj (1400-1800 de ori pe minut) vă va curăța dinții în profunzime, oferind în același timp un masaj al gingiilor.

Rezervor de apă practic

Irigatorul este echipat cu un rezervor mare de apă cu o capacitate de 300 ml. Acesta este suficient pentru a vă permite să vă spălați dinții temeinic fără a fi nevoie să îl umpleți din nou. Dacă este necesar, îl puteți curăța cu ușurință, prevenind astfel proliferarea bacteriilor. În plus, datorită designului său îmbunătățit, rezervorul nu prezintă scurgeri, iar umplerea lui cu apă este o joacă de copil și rapidă.

4 duze interschimbabile incluse

Veți găsi în set până la 4 duze pentru irigatorul dvs. În acest fel, întreaga dvs. familie îl poate folosi pentru a-și curăța dinții. Toate vârfurile sunt relativ lungi și se rotesc la 360°, permițându-vă să ajungeți chiar și în zonele greu accesibile ale gurii. Vă rugăm să rețineți: pentru a evita proliferarea bacteriilor și pentru a menține igiena, vă recomandăm să înlocuiți duza la fiecare 3 luni sau cam așa ceva.

Durată lungă de funcționare

Designul fără fir al irigatorului vă oferă o libertate aproape nelimitată. Dispozitivul este echipat cu o baterie cu litiu de lungă durată, care îi permite să funcționeze până la 21 de zile cu o singură încărcare. Pentru a-l încărca, este suficient să îl conectați la un încărcător, la un powerbank sau chiar la laptopul dvs. cu ajutorul cablului USB inclus. După aproximativ 4 ore, acesta va fi din nou complet operațional!

Rezistent la apă

Folosiți irigatorul în baie, la duș sau în cadă fără griji. Dispozitivul se remarcă prin clasificarea IPX7 rezistentă la apă – nu se teme de stropirile accidentale! Produsul este, de asemenea, echipat cu garnituri duble, care previn în mod eficient eventualele scurgeri. Dacă este necesar, puteți, de asemenea, să curățați irigatorul pentru a-l păstra în stare perfectă și mai mult timp.

Ușor și portabil

Irigatorul FairyWill 5020E este incredibil de ușor și portabil. Datorită designului său ergonomic, acesta se așează perfect în mână și este confortabil de utilizat. Dacă doriți, îl puteți lua cu ușurință cu dvs. în vacanță – nu va ocupa prea mult spațiu în geantă sau în valiză. Și nici nu va fi o povară grea.

Inclus

 • Periuță de dinți sonică
 • Vârfuri interschimbabile x4
 • Irrigator
 • Duză de irigare x4
 • Cablu de încărcare
 • Card de garanție
 • Manual de utilizare

Specificațiile periuței de dinți

Producător FairyWill
Model FW507
Culoare Negru
Frecvența de vibrații Până la 40 000 pe minut
Rezistent la apă IPX7
Timp de funcționare Până la 30 de zile
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Interval de tensiune 110-240 V

Specificațiile irigatorului

Producător FairyWill
Model 5020E
Culoare Negru
Putere 5 W
Timp de încărcare Aprox. 4 h
Timp de funcționare Până la 21 de zile
Capacitatea bateriei 1400 mAh
Capacitatea rezervorului de apă 300 ml
Presiune 30-100 PSI

table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>
table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}
–>