Periuță de dinți sonică cu set de vârfuri și husă Bitvae D2 (alb)

70,00 lei

134 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Set periuță de dinți sonică Bitvae D2 cu vârf (alb)

Zâmbetul tău poate fi și mai sănătos și mai frumos! Periuța de dinți sonică îndepărtează de până la 7 ori mai multe resturi orale decât o periuță de dinți tradițională! Bitvae D2 oferă 5 moduri de curățare, în care un cronometru inteligent vă va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbați zona pe care o periați. Gradul de protecție al dispozitivului este IPX7 și are o durată de viață de până la o lună! Mai mult, periuța de dinți este recomandată de Asociația Dentară Americană. De asemenea, în set veți găsi 6 vârfuri interschimbabile și o husă de călătorie.

BITVAE/D2-White-holder-set/10

Îndepărtarea eficientă a resturilor

Periuța de dinți sonică D2 este dotată cu un motor care îi permite să genereze o vibrație de 40.000 de mișcări pe minut. Vârful cu peri DuPont este conceput pentru a urmări cât mai bine forma dinților, îndepărtând placa bacteriană fără a vă deteriora gingiile! Dacă folosești o periuță de dinți tradițională, cu D2 dinții tăi pot fi de până la 7 ori mai curați decât înainte! Bucurați-vă de senzația de prospețime perfectă!

BITVAE/D2-White-holder-set/8

Alegeți modul care vi se potrivește

Există 5 moduri de curățare, așa că sigur îl vei găsi pe cel perfect pentru tine! Folosește modul Alb pentru a îndepărta petele încăpățânate de la cafea, vin sau țigări pentru a-ți albi zâmbetul. Modul Polish vă va lustrui și mai mult dinții. Modul Clean este perfect pentru îngrijirea zilnică. Aveți dinții sensibili sau suferiți de dureri de gingii? Folosiți modurile Soft și Gum Care pentru a vă curăța ușor gura și pentru a vă oferi gingiilor un masaj delicat.

BITVAE/D2-White-holder-set/3

Cronometru inteligent – 2 minute pentru un zâmbet frumos

Bitvae D2 este un dispozitiv practic care vă va permite să aveți grijă cu ușurință de un zâmbet curat și sănătos. Echipat cu o funcție de cronometru inteligent, vă va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbați zona pe care o periați. După 2 minute complete, periuța de dinți se va opri automat! Acesta este suficient timp pentru un rezultat perfect proaspăt!

BITVAE/D2-White-holder-set/5

Durată lungă de funcționare

Produsul utilizează o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 350 mAh. Aceasta garantează până la 30 de zile de utilizare a periuței de dinți, ceea ce o face, de asemenea, partenerul perfect pentru orice călătorie! Acest lucru nu înseamnă că nu puteți lua cu dumneavoastră încărcătorul, care este extrem de compact și la îndemână și care va servi și ca suport practic pentru D2! Vă puteți reîncărca periuța de dinți în doar 4 ore!

BITVAE/D2-White-holder-set/9

Accesorii esențiale

Kitul include accesorii utile pentru o îngrijire completă a igienei orale. Cu 6 vârfuri înlocuibile, veți avea destule pentru a vă dura mult timp – nu trebuie să vă faceți griji că uitați să le schimbați – după aproximativ 3 luni, periile încep să-și piardă culoarea, semnalând că este timpul pentru un nou vârf. De asemenea, este inclus un cablu USB, precum și o husă practică pentru un transport sigur.

BITVAE/D2-White-holder-set/4

Practic și eficient

D2 este un dispozitiv practic, pe care îl puteți lua cu dvs. oriunde trebuie să mergeți. Periuța este clasificată IPX7, astfel încât o puteți folosi liber în baie sau la duș. Bucurați-vă de o performanță eficientă și de o durabilitate fantastică!

BITVAE/D2-White-holder-set/2

Inclus în pachet:

  • Periuță de dinți sonică
  • Set de vârfuri de schimb (6 bucăți)
  • Cablu USB
  • Husă de călătorie
Producător Bitvae
Model BV-D2
Culoare Alb
Moduri Alb, Clean, Clean, Soft, Polish, Gum Care
Material perie Păr de păr DuPont
Tip vârf perie Peri în formă de W
Funcție de reamintire a schimbării vârfului Vârful periei se estompează atunci când este uzat
Frecvența de vibrație 40.000 VPM
Tip de încărcare USB
Capacitatea bateriei 350 mAh
Curent de intrare DC 5V/0,5 A
Timp de încărcare 4 ore
Mod standby până la 30 de zile de utilizare
Cronometru inteligent 2 minute
Rezistent la apă IPX7