Periuță de dinți sonică cu aplicație și set de vârfuri și husă Bitvae S2 (alb)

110,00 lei

22 în stoc

  • Ridicare din Locker/EasyBox

Profită de cea mai modernă modalitate de livrare, cu acces 24/7

15.99 Lei

  • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda ta va fi livrata la domiciliu, prin Sameday curier, oriunde in Romania!

19.99 Lei

  • Informatii despre livrarea produselor
  • Informatii despre returul produselor

Descriere

Periuță de dinți sonică cu set de biți și husă Bitvae S2 (alb)

Periajul manual al dinților este de domeniul trecutului! Faceți cunoștință cu periuța de dinți sonică Bitvae și descoperiți senzația extraordinară de prospețime! Această periuță de dinți recomandată de comunitatea stomatologică se distinge prin motorul ultrasonic și durata lungă de funcționare. Oferă 5 moduri de periaj și 9 niveluri de intensitate, fiecare dintre acestea fiind însoțit de un cronometru inteligent care vă va anunța când trebuie să schimbați zona pe care o periați. În pachet veți găsi o husă și vârfuri interschimbabile. Cu ajutorul aplicației dedicate, veți obține și mai multe posibilități! Verifică-le! Peria durează până la 100 de zile și poate fi reîncărcată în doar 4 ore!

Periaj mai eficient

Motorul cu ultrasunete cu care este echipată periuța de dinți Bitvae are o viteză incredibilă de 40.000 de vibrații/minut. Acest lucru asigură o îndepărtare și mai temeinică a resturilor orale. Cronometrul inteligent folosit de periuța de dinți îți va reaminti la fiecare 30 de secunde să schimbi zona în care te speli, astfel încât să nu-ți scape niciun colțișor! Dacă vă periați prea tare, un indicator roșu se va aprinde pe periuța de dinți – astfel încât puteți uita de problema gingiilor iritate!

Alegeți-vă modul preferat

Periuța de dinți sonică Bitvae oferă până la 5 moduri de periaj și 9 niveluri de intensitate, așa că vei găsi cu siguranță configurația perfectă pentru tine! Ai la dispoziție modurile Clean, White, Soft și Smart. Ce înseamnă acest lucru? Fie că dinții tăi sunt sănătoși și puternici, sau poate slabi și sensibili, periuța îți va permite să ai grijă de igiena ta orală în siguranță și în mod eficient! Mai mult, modul Gum Care va oferi o îngrijire delicată pentru gingiile sensibile!

Mai multe posibilități cu ajutorul aplicației

Acum puteți face mai multe! Aplicația dedicată iSpruz vă va ajuta să aveți grijă în mod profesionist de dinții dumneavoastră! Funcționează cu iOS și Android și vă va ajuta să aflați mai multe despre sănătatea dvs. orală. Cum funcționează. Aplicația monitorizează obiceiurile tale, astfel încât poate adapta un plan de curățare care să se potrivească rutinei alese de tine. Pe telefon, puteți vedea cu ușurință ce zone ale gurii merită să vă spălați mai temeinic! Să ai grijă de zâmbetul tău nu a fost niciodată mai ușor! În plus, aplicația vă permite să verificați starea de încărcare a bateriei. Puteți conecta mai multe periuțe de dinți Bitvae la iSpruz!

Accesorii practice incluse

Kitul include o serie de accesorii utile pentru ca îngrijirea orală să fie și mai eficientă! Cele 8 vârfuri reprezintă un set care vă va dura până la 2 ani de periaj. Printre acestea veți găsi sfaturi pentru îngrijirea gingiilor și curățarea limbii. Setul include, de asemenea, o husă de transport pentru a vă facilita transportul periuței de dinți.

Conținutul setului

  • Periuță de dinți sonică
  • Vârfuri de schimb x8
  • Husă
  • Cablu USB

Producător Bitvae
Cod producător S2 alb
Tensiunea de intrare a adaptorului 100-240 V; 50/60 Hz
Tensiunea de ieșire a adaptorului 5V/1A