Periuță de dinți sonică cu aplicație și set de vârfuri, husă și suport pentru periuță de dinți Bitvae S3 (albastru marin)

222 lei

32 în stoc

 • Ridicare din Locker/EasyBox

Livrare in 24-48h

15.99 Lei

 • Livrare prin curier, la domiciliu

Comanda va fi livrata la domiciliu, prin curier.

19.99 Lei

 • Informatii despre livrarea produselor
 • Informatii despre returul produselor

Mai multe informatii

Descriere

Periuță de dinți sonică Bitvae S3 cu aplicație și set de vârfuri, husă și suport pentru periuță de dinți (albastru marin)

Încearcă o periuță de dinți sonică care îndepărtează de până la 7 ori mai multe resturi din gură în comparație cu o periuță de dinți tradițională. Bitvae S3 oferă 5 moduri de curățare diferite și 3 niveluri de intensitate (până la 9 cu aplicația), așa că sigur îți vei alege preferatul. Indicatorul de presiune te va ajuta să eviți deteriorarea gingiilor. De asemenea, periuța de dinți are un grad de protecție ridicat IPX7, iar o singură încărcare durează până la șase luni de utilizare! Merită menționat faptul că este recomandată de Asociația Dentară Americană. Cu ajutorul aplicației dedicate, veți obține și mai multe posibilități! Verifică-le! Kitul include 4 vârfuri interschimbabile și o husă elegantă.

BITVAE/S3-Blue-plus/4

Cele mai bune rezultate în îndepărtarea impurităților

Periuța de dinți sonică S3 este dotată cu un motor avansat care generează până la 40.000 de vibrații pe minut. Vârful cu peri DuPont se adaptează perfect la forma dinților tăi, îndepărtând eficient placa bacteriană și protejând gingiile de deteriorare! Comparând-o cu o periuță de dinți tradițională, S3 îți face dinții de până la 7 ori mai curați decât înainte! Acum vă puteți bucura de senzația de prospețime perfectă!

BITVAE/S3-Blue-plus/8

Adaptați modul de curățare la nevoile dvs.

S3 oferă până la 5 moduri diferite, asigurându-vă că îl puteți alege pe cel perfect pentru dvs. Dacă doriți să scăpați de petele încăpățânate de cafea, vin sau țigări și să vă iluminați zâmbetul, alegeți modul Alb. Pentru îngrijirea zilnică, modul Clean este ideal. Aveți dinții sensibili sau aveți probleme cu gingiile? Modul Sensitive asigură o curățare delicată a gurii și un masaj liniștitor pentru gingii. Există, de asemenea, un mod Limbă pentru a vă curăța limba în mod confortabil. Alegeți modul care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră!

BITVAE/S3-Blue-plus/9

Cronometru inteligent pentru un zâmbet perfect

Bitvae S3 este un dispozitiv practic care va face ca îngrijirea unui zâmbet curat și sănătos să fie mai ușoară ca niciodată. Datorită temporizatorului inteligent, vei primi un memento blând la fiecare 30 de secunde pentru a schimba zona de periaj. După 2 minute complete, periuța de dinți se va opri automat! Este exact timpul de care ai nevoie pentru a obține acea senzație de prospețime perfectă!

BITVAE/S3-Blue-plus/2

Extindeți-vă opțiunile cu aplicația dedicată!

Acum poți face mai multe! Aplicația dedicată iSpruz te va ajuta să ai grijă de dinții tăi în mod profesionist! Funcționează cu iOS și Android și te va ajuta să afli mai multe despre sănătatea ta orală. Cum funcționează. Aplicația monitorizează obiceiurile tale, astfel încât poate adapta un plan de curățare care să se potrivească rutinei tale alese. Pe telefon, puteți vedea cu ușurință ce zone ale gurii merită să vă spălați mai temeinic! Să ai grijă de igiena ta orală nu a fost niciodată mai ușor! În plus, aplicația vă permite să verificați starea de încărcare a bateriei. Puteți conecta mai multe periuțe de dinți Bitvae la aplicație!

BITVAE/S3-Blue-plus/11

Durată lungă de funcționare pentru un confort total

Produsul nostru folosește o baterie puternică de 2600 mAh litiu-ion, care asigură până la 180 de zile de utilizare a periuței de dinți. Acest lucru înseamnă că o puteți lua cu dvs. în deplasare, fără să vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă. Este nevoie de doar 4 ore pentru a reîncărca periuța de dinți și pentru a vă bucura de o utilizare de lungă durată!

BITVAE/S3-Blue-plus/7

Accesorii suplimentare

În kit vei găsi accesorii suplimentare utile cu care să îți îngrijești dinții în mod cuprinzător. 4 vârfuri interschimbabile, huse pentru vârfuri, un suport convenabil pentru periuța de dinți și o husă de călătorie. În plus, este inclus un cablu USB pentru a face încărcarea și mai comodă. Luați S3 cu dvs. oriunde trebuie să mergeți și bucurați-vă de senzația de prospețime excepțională!

BITVAE/S3-Blue-plus/10

Rezistent la apă

S3 este un dispozitiv excepțional cu protecție IPX7. Îl puteți utiliza liber atât în baie, cât și la duș, fără să vă faceți griji că îl veți deteriora. Bucurați-vă de performanțe eficiente și de o durabilitate fantastică, care vă vor menține dinții perfect curați și bine îngrijiți!

BITVAE/S3-Blue-plus/1

Inclus

 • Periuță de dinți sonică
 • Husă
 • Cablu USB
 • Suport
 • Vârfuri interschimbabile x 4
 • Capace de protecție pentru vârfuri x 4
 • Manual de utilizare
Numele produsului: Periuță de dinți electrică Smart S3
Model: Model: S3
Putere nominală: 2W
Rezistent la apă: IPX7
Tip de încărcare: Tip-C curent continuu
Baterie: Li-on 18650, 2600mAh, 3.7V
Tensiune de intrare: 5V 1A
Timp de funcționare până la 180 de zile
Timp de încărcare 4h
Viteza motorului: 40.000 rpm
Număr de moduri: 5